Top Filme Comedie Pe Netflix

Top 10 Filme Comedie Pe Netflix

Netflix este cunoscut pentru oferirea unor filme comedie pe care le putem vedea la comoditatea casei noastre. Dar cu sute de titluri disponibile, poate fi uneori dificil sa gasim un film pe care sa-l urmarim in weekend. Ne-am facut o mica lista cu cele mai bune 10 filme comedie disponibile pe Netflix.

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!

The Naked Gun: From the Files of Police Squad! este o parodie a showurilor de televiziune LA Police Department. Acesta este despre detectivul indescifrabil Frank Drebin care este trimis in Los Angeles pentru a monitoriza situatia al unui complot de asasinare. Acest film hilar ofera o experienta de distractie pentru toata familia.

Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail este o comedie clasica ce releva un cuplu haios de cavaleri care cauta Chivotul Legii Sfinte si il cauta pentru a-l oferi regelui britanic. Filmul contine mult umor si absurd, parti de incestuous si are o memorabila scena de mers in alb la un castel.

Robocop

Robocop este o parodie a tuturor action movie-urilor de pe Hollywood. Robocop este despre Alex Murphy, un ofiter de politie in Detroit, care este tranformat in RoboCop, o creatie mecanica si bionic care il face pe acelasi Murphy sa combata infractorii si sa aduca ordine in orasul Detroit. Acest film incredibil are un mix de drama si comediile action movie-urilor din anii 80.

National Lampoon’s Vacation

National Lampoon’s Vacation este o comedie despre familia Griswold care se aventureaza intr-o calatorie haioasa de la Chicago la Walley World, un parc tematic situat in California, unde familia lor are parte de tot felul de intamplari neprevazute.

The Big Lebowski

The Big Lebowski este o comedie moderna despre adevaratul „The Dude”, Jeffrey Lebowski, care devine implicat in mai multe comploturi dupa ce localnicii ce il considera un mare raufacator ii fac greseala sa-i ia urma greselii unei alta persoana. Filmul ne ofera o imagine foarte interesanta despre senzatia vietii de bohemieni, un cocktail intre nebunii, conspiracy-uri si aqua-velvet.

Office Space

Office Space este un film despre frustarile unui om care lucreaza intr-un birou monoton. Acest cinematograf amuzant releva drama si frustrarile vietii corporatiste pe o nota amuzanta si usor de privit.

Shaun of the Dead

Shaun of the Dead este unul din primele filme zombie din comedia britanica. Acest film traznit prezinta o poveste despre Shaun care bantuie prin suburbiile Londrei, el trebuie sa salveze pe cei dragi de zombie. Acest film atat de scurt ofera parodii inteligente care ne amuza si foarte mult.

Superbad

Superbad este un film despre doi adolescenti care sunt geek-i, eroi si adoratorii de facut nebunii in acelasi timp. Acest film prezinta o relatie diferita decat cea tipica a prieteniei, oferind o comedi Amuzanta despre adolescenta.

Happy Gilmore

Happy Gilmore este despre incredibilul personaj, Happy, care desi nu avea niciun simt al bunei conduit, devine eroul meciurilor de golf, luptand sa isi impliniseasca visul de a castiga banii necesari pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Yes Man

Yes Man este despre Carl, un om care traia o viata statica, dar e decis sa-si schimbe monotonul si sedentarul pentru a incerca lucrurile pe care unul le poate face in viata. El isi propune sa dea da si sa incerce orice situatie la care este chemat. Acest film hilar demonstreaza cate putem invata despre acceptare si cum trebuie sa fim deschisi la noul aventuri.

Si acestea sunt cele mai bune 10 filme comedie pe care le puteti urmari acum pe Netflix. Puteti alege intre comedia clasica sau cea moderna. Cu toate acestea, amintiti-va sa va bucurati de pe urma visului lor de a oferi libertate si aventuri. Si nu uitati sa va amintiti karaoke-ul final din Happy Gilmore.

Speram ca va place mica noastra selectie si ca va distrati urmarind aceste comediile. Ne vedem la urmatorul articol!