Top Filme Aventuri Pe Netflix

Top Filme Aventuri pe Netflix

Netflix, una dintre cele mai mari platforme streaming in lume, dispune de o colectie variata de filme de aventuri. Pe langa intampinari ca Indiana Jones si Pirates of the Caribbean, exista multe alte filme aventuroase pe care le puteti viziona pe Netflix.

Iata principalele filme si seriale aventuri de pe Netflix, impartite in 5 categorii distincte:

Filme Aventuri Familii

Moana (2016). Un clasic modern, Moana a impressionat audienta prin povestea ei de unde-o calatoresc pe insula exotica a Oceanei Pacificului, in cautarea unei lumi a nelimitatului.

Shrek (2001). Mult iubitul Shrek si-a castigat inimile multor spectatori, spunand o poveste despre dragostea adevarata, prietenia adevarata si umilinta adevarata.

Home Alone (1990). Acest clasic anti-erou a capturat imaginatia copiilor si adultilor deopotriva atunci cand fetita Kevin McAllister ramane acasa singura in timpul Craciunului si se lupta cu doi infractori de clasa mondiala.

Big Hero 6 (2014). Eroul robotic Baymax si prietenii sai erau pe punctul de a deveni inovatorii viitoarei generatii imediat dupa ce au creat un sistem alerga de ultima generatie.

Filme Aventuri Monsters

Monsters, Inc. (2001). Animatie subversiva cu Mike si Sulley in centrul actiunii, iar spectatorii sunt indemnat sa examineze si sa inteleaga unele dintre cele mai profunde prejudecati si teama.

The Croods (2013). Membrii unei familii de preistorie navigheaza in lumea unei aventuri periculoase si dei inspaimantate, descoperite minunata lume a curiozitatii, creativitatii si spiritului explorator.

Hotel Transylvania 1-3 (2012–2018). Aceasta serie a luat lumea cu asalt cu personajele sale vii, ingrijoratoare si indragostite. Scenariile divertismentului se concentreaza adesea pe dragoste, prietenie si calatorii spectaculoase.

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009). Aceasta comedie de actiune a capturat mintile publicului imediat dupa ce picatura de inventator Flint Lockwood a inventat o masina care poate controla precipitatiile.

Filme Aventuri de Actiune

Raiders of the Lost Ark (1981). Indiana Jones si arheologul sau aventuros intervine in faimoasa aventura a „Raiders of the Lost Ark” si il are pe capitanul britanic pe urmele arcului pierdut al lui Moise.

National Treasure (2004). Benjamin Franklin Gates si aliatii sai pleaca in cautarea unui important secret istoric si descopera vestile mult asteptate ca Tesaurul National se afla peste marile oceanului.

Mission: Impossible – Fallout (2018). Agentul Ethan Hunt, asociatii din IMF si inamicii lor mutuati se vor lupta intr-o aventura globala si dramatica care se cladise pe cateva dintre cele mai spectaculoase si complexe seturi de cascadorii.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019). Adversarii sunt jucatori puternici, iar actiunile sunt extraordinare. Acest film a exacerb cu adevarat drama de inalta calitate a lui John Wick cu firme legate de realizari spectaculoase.

Filme Aventuri Fantezie

The NeverEnding Story (1984). Aceasta poveste humoristica, apriga si-si ia nap aceasta aventura in lumea fantastica si misterioasa a Fantasiei.

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001). YA fantasy series a castigat inimile tuturor. Primul film se concentreaza pe aventura lui Harry Potter si prietenii sai in lumea magiei.

The Princess Bride (1987). Aceasta aventura romantica are Farmboy Wesley, iubita sa Princess Buttercup si echipa lor de prieteni luptandu-se impotriva dusmanilor lor putini, dar extrem de puternici.

The Chronicles of Narnia (2005). Aceasta trilogie aceasta a capturat mintile multor spectatori, punandu-i pe calatorii fratilor intr-o lume visatoare in cautarea unui rege si a eliberarii lui Narnia.

Seriale Aventuri Netflix

Lost in Space (2018). O familie de navetisti prinsi intr-o misiune spatiala infricosatoare calatoresc in spatiu pentru a cauta un loc de colonizare verde.

Care Bears and Cousins (2015). Acest serial inimitabil este despre prietenia si aventura, folosind magia din inimile ursilor si rudele lor pentru a ajuta la rezolvarea problemelor din lumea lor.

Carmen Sandiego (2019). Aceasta serie despre o tanara detectiva in cautare de infractori geniali a capturat mintile multor spectatori imediat.

The Epic Tales of Captain Underpants (2018). Aceasta aventura educativa si interactiva se invarte in jurul detectivilor de liceu George si Harold, care au adus eroul lor liric, Captain Underpants, in lumea reala.

Cu o lista de filme si seriale aventura pe Netflix, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la vagabondaje in lumea aventurii! Pokerul Ratatouille, Asa cum am vazut-o promis cum s-a aventureaza si aventurati pe cont propriu in lumea animatiei si a fanteziei, acum e timpul sa cititi despre aventurile care v-ar putea schimba viata.