Top Filme Animaţie Pe Netflix

Top Filme Animatie Pe Netflix

Daca sunteti in cautarea unei povesti cu suflet atunci cautati la filmele de animatie. Festivalurile de film, cinematografele, iar mai recent streaming-ul ne permit sa vedem cele mai bune animatii si sa ne gasim filmul favorit.

Ultimii ani au adus noi desene animate care sunt incarcate cu zeci de povesti si filme de animatie. Acestea se adauga la numeroase filme vechi, care au trecut testul de timp cu succes. Daca sunteti in cautare celor mai bune filme de animatie pe Netflix, atunci ati nimerit bine.

De-a lungul anilor Netflix a adaugat cateva cardinal filme de animatie pe platforma, multe dintre ele fiind destinate pentru cei mici si mari.

Iata motivul pentru care am adunat cele mai bune productii de animatie pe care le poti gasi pe Netflix. Acestea sunt clasate in ordine alfabetica si ofera o varietate de intamplari pline de aventuri, drama si comedie.

Acest top al celor mai bune filme de animatie pe Netflix va ofera o gama variata de optiuni pentru a va alege optiunea perfecta si sa va bucurati de vizionarea.

Aurora Boreala

Aurora Boreala este o magie ce se impleteste cu lumea mistica a lui Northern Lights Academy. Unele elemente magice se aprind in aceasta minunata productie de animatie. Desenul animat este unul fantezist si promite atat personaje minunate cat si o multime de aventuri.

Big Mouth

Big Mouth este un desen animat care se axeaza pe fricile si trecerile la adolescenta. Aceasta cartoon-serie vizeaza episoadele rare in care personajele inteleg cat de scumpa este emotia.

BoJack Horseman

BoJack Horseman, o animatie Netflix, este o serie vesele si comica care prezinta o lume mixta in care animalele de companie, persoanele si unele animale salbatice coexista. Acest desen animat exploreaza lumea lui BoJack, un cal (sau, potrivit producatorului, un cal deprimat) si lumea inchisa in care eroii prinsi intr-o capcana sociala il inconjoara.

Coco

Coco este o poveste despre dragoste, pierdere si mostenire. Filmul urmareste lupta lui Miguel sa urmeze visul sau de a deveni muzician, in timp ce traverseaza lumea astrilor de dincolo de moarte.

Coraline

Coraline este o poveste de animatie despre o fetita curajoasa si inteligenta. Ea calatoreste prin lumea ciudata, dar frumoasa din casa alta care este oferita prin portalulmagic. Povestea se concentreaza in mod deosebit mai presus de toate asupra curajului si capacitatii de a actiona in fata primejdiilor.

Dragonul Astrid si secretul vietii ei

Aventurile visurilor, ancorate in lumea clasica a mitologiei scandinave, prevala in filmul Dragonul Astrid si secretul vietii ei, o productie de animatie extrem de indragostita de sine. Un tanar si energic erou junior calatoreste in fiordul sau adorat in compania soricelului sau, ca sa salveze un taur urias al carui secret de secole sta in pericol.

FernGully: Creeaza Magia

FernGully: Creeaza Magia este o animatie bazata pe lumea dintre copaci ce exploreaza ecosistemele pline de magie si mister ce calatoreste intr-o lume naturala si vie a padurilor tropicale. Filmul se lupta cu ecologia si combina aventura cu hazul – fara acea tristete asociata cu temele inconjuratoare.

Gasiti-va eroii

Gasiti-va eroii este una dintre cele mai creativ realizate animatii de pe Netflix. Fara tragere de inima, aceasta productie prezinta o mica fata, care intampina provocari, care cauta sa se faca remarcata si sa se indeplineasca visul sau. Aceasta animatie se axeaza foarte mult pe ideile de curaj si cautarea propriei lor identitati.

Hilda

Hilda este un adorabil desen animat bazat pe seria de benzi desenate creata de Luke Pearson. Desenul animat urmareste aventurile lui Hilda, un tanar pastor cu par verde, care se confrunta cu oameni magici bizari si creaturi ciudate. Aceasta animatie cu o poveste bine prezentata combina aventura cu talentul de a celebra diversele moduri de gandire.

Inima lui Lasacel

Inima lui Lasacel mizeaza pe raspunderea de a deveni piesa-cheie in lumea ludica a cartilor si benzi desenate, creata de desenatorul francez Guillaume Bianco.