Top Seriale Dramă Pe Netflix

Top seriale drama pe Netflix

Netflix este o sursa nesecata de continut pentru toate gusturile, iar daca esti in cautarea unor seriale de drama exceptionale, ai ajuns in locul potrivit. Am adunat in acest articol o lista cu primele 10 seriale de drama pe care trebuie sa le vezi pe Netflix. Fiecare titlu vine cu o scurta descriere si un link catre pagina oficiala a serialului pentru a afla mai multe detalii. Vino sa descoperi urmatoarele capodopere si prepara-te pentru sesiuni intregi de binge-watching!


1. Breaking Bad

O mama si un tata dezorganizati si disperati incearca sa gestioneze criza in care se afla familia lor.

Descriere

Cand Walter White, un profesor de chimie invins de viata, descopera ca are cancer pulmonar in stadiul trei, decide sa recurga la productia si vanzarea de metamfetamina pentru a-si asigura familia dupa moartea sa. Serialul urmareste evolutia lui Walt de la om obisnuit pana la un impresar al drogurilor ce-si sporeste afacerea in cadrul lumii interlope.

De ce sa-l vezi?

Breaking Bad este un adevarat fenomen, considerat de unii drept cel mai bun serial din toate timpurile. Povestile intense si personajele profunde fac din aceasta productie un must-see pentru iubitorii de drama.


2. Mare of Easttown

Dupa ce se intoarce in orasul sau natal, Pennsylvania, o detectiva se dedica dezlegarii unui caz de crima in timp ce-si confrunta propriul trecut intunecat.

Descriere

Mare Sheehan este detectiva care se retrage in orasul sau natal pentru a investiga brutalitatea unei crime. Pe masura ce cazul devine din ce in ce mai complicat, Mare se confrunta cu propriile probleme, in timp ce-si dezvaluie trecutul si relatiile cu locuitorii din Easttown.

De ce sa-l vezi?

Mare of Easttown este un thriller psihologic intens care te tine in priza. Personajele sunt profunde si Kate Winslet e de-a dreptul superba in rolul principal.


3. The Crown

Regina Elisabeta a II-a isi incepe domnia printr-o criza, cand sora ei doreste sa se casatoreasca si epoca isi schimba modul de a face lucrurile.

Descriere

Serialul The Crown deconstruieste viata si domnia reginei Elisabeta a II-a. Fiecare sezon acopera perioade diferite ale vietii sale, iar povestea imbina evenimente istorice cu scene din viata personala a reginei si a membrilor familiei regale.

De ce sa-l vezi?

Actiune in aceasta drama biografica se bazeaza pe un mix de evenimente adevarate si fictiune. Detaliile sunt realizate cu o maiestrie desavarsita, iar jocul actoricesc este desavarsit.