Top Filme Sport Pe Netflix

Top Filme Sport Pe Netflix

Filmele sports sunt unele dintre cele mai populare alegeri de vizionat pentru curentul de streaming. Cu o tematica atat de variata si inclusiv toate tipurile de sporturi, la Netflix, exista o multime de optiuni. Daca acesta este genul tau de filme, urmatoarea lista cu zece filme sport de pe Netflix, te va ajuta sa gasesti in ce sa te uiti.

1. Creed II

Creed II este al doilea film din seria Creed, bun continuare a francizei Rocky. Daca esti fan Rocky, atunci cu siguranta ai vazut deja aceste filme, si pentru ceilalti, este o serie renumita de filme despre lupta. In Creed II, Adonis Creed (Michael B. Jordan), se pregateste pentru a face fata unui nou adversar, fiul campionului Ivan Drago, luptatorul rus care si-a ucis tatal lui Adonis in ring. Acesta este un film captivant, cu o mare varietate de emotii, de la tristete la unele surprinzatoare.

2. Million Dollar Arm

Million Dollar Arm este un film de sport inspirat dintr-o poveste adevarata si spune povestea unui agent sportiv cu ideile bine limiteaza, care incearca sa realizeze ceva ce nimeni nu a mai facut, un eveniment reality show in India, care sa decida care sunt cele mai bune aruncatori de minge de baseball din tara. Acest film te face sa simti sentimente ciudate, pline de speranta, de cele mai multe ori.

3. Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story, este una dintre cele mai bune comedii cu sportever facute de comedia americana. Daca vrei sa revii in copilarie si sa razi de talentul comic al magnificului Ben Stiller, atunci este filmul pe care trebuie sa-l vezi. Pe scurt, povestea se invarte tuturor claselor obisnuite, scuipate la o pereche de manusi de lupta, dar, cu mai multe plicuri de bani, care schimba totul.

4. Razor: The Remix

Razor: The Remix, este un film foarte recomandat pentru cei care vor sa vada cum poate face o comunitate conexiuni cu oameni din orice mediu pe baza dragostei fata de patinoar. Acesta este un film despre calitatea dragostei pentru un sport, despre grupurile de baieti care incearca sa faca fata fricii, si despre ce face imposibil pe putin posibil. Aceasta inovatoare abordare a patinatorului de alaturi te va lua prin comunitati diferite ale orasului si vei vedea diferite patinoare in Costa Rica, Barranquilla, Guadalajara si Los Angeles.

5. Race

Race este un film de drama istoric ce urmareste povestea lui Jesse Owens, primul afro-american care a castigat aurul la Jocurile Olimpice din 1936. Este o poveste ce ofera cliseele emotionale feminine si se concentreaza pe cativa ani inainte ca Owens sa invinga.

6. The Fencer

The Fencer este un film de aventuri si drama despre faleze si istoria Estoniei. Povestea se invarte in jurul lui Erasti (Mart Avandi- actor veterinar), un campion de scrima care se ascunde de armata sovietica dupa ce a luptat in al Doilea Razboi Mondial. El se reintoarce intr-un orasel estonian si ia sub aripa sa un grup de copii pentru a-i antrena sa prinda fencing.

7. The Perfect Game

The Perfect Game este o comedie sportive de comedie ce spune povestea unei echipe de copii baseball din un oras mic din Mexic, care nu au avut niciodata succes pana acum. Cand un antrenor pasionat vine in oras, ei castiga campionatul mondial Little League. Acesta este un film sentimental despre sarbatorile culturii, spiritul sportiv si riscul familiilor ce incearca sa treaca dincolo de liniile demarcate de natiune.

8. Grudge Match

Grudge Match este un film actiune despre Rock Balboa (Sylvester Stallone) si rivalul sau, Henry „Razor” Sharp (Robert De Niro), care se intorc in ring pentru un meci atras de patru decenii. Este un film razut in stil vechi, cu multipli comedieni talentati si momentele obisnuit si drama neasteptata.

9. Touching The Void

Touching The Void este un film documentar de epoca ce spune povestea lui Joe Simpson si Simon Yates pe muntii Siula Grande din sud-estul Peru, cand doi alpinisti se indreapta spre una dintre cele mai mari incercari din sportul modern. Evacuarea gresita facuta de cei doi a lasat conotatii sentimentelor mari si a durerii. Acest film vine cu momente obisnuite, si cu judecati infricosatoare, care vin cand te duci dincolo de limitele tale.

10. I Am Ali

I Am Ali se concentreaza pe vietile inconjuratoare boxing legend, Muhammad Ali si se invarte peisajului american. Cu toate acestea, acest film nu se centreaza pe luptele lui Ali, ci mai degraba se concentreaza pe ceea ce l-a facut sa fie un erou atat de respectat si iubit de atat de multi.