Top Filme Acţiune Pe Netflix

Top Filme Actiune Pe Netflix

Filmele de actiune sunt, poate, in topul preferintelor noastre cand vine vorba de a viziona ceva. Pe langa emotiile intense si fazele de suspans, acestea servesc si ca o scapare fara prea multe complicatii de la stresul vietii reale. Cu atat mai multe filme de actiune este ceea ce gasim pe Netflix, care este cunoscut pentru acest gen impreuna cu drama, comediile si comedie romantice. Deci, daca esti in cautarea unui distractiv weekend-ul cinematografic, aici sunt top filme de actiune de pe Netflix menite sa te amuze si te captiveze pe masura ce impachetezi sandvisul pentru film cu snack-urilor si aiintri pe canapea pentru a fi si tu eroul principal al unei noi aventuri:

  1. ExtractionChris Hemsworth joaca rolul unui nascut din nou curier care trebuie sa salveze un baiat cazut prada rapitorilor. Aceasta gaselnita a lui Chris Hemsworth te va tine pe marginea scaunului si te va rasplati cu multi socuri si faze de actiune urbane.
  2. 6 Underground – Ryan Reynolds devine seful echipei de luptatori a lui Michael Bay, care salveaza lumea de injustitie. Este o faimoasa pelicula de actiune cu multe explozii, are sageti, haine frumoase, frumoase si rapidi.
  3. Skycraper – Dwayne Johnson joaca rolul unui vechi ofiter veterani al U.S Marines si cand el devine erou intr-o zi cind familie sa este luata ostatica si fortat sa transporte unele seifuri periculoase si schimbare complicata.
  4. Ghidului pentru un Ninja – Secventele de actiune care prezinta filmele au fost conducute de mult prea dragut Ninja Pete Michaels si talentatul sau assiat. Filmele de actiune adesea uita unele momente amuzante, dar cu aquasta combinatie a lui Pete si personajele sale, ai o distractie greu de gasit in genul asta.
  5. Rush Hour 3 – Jackie Chan si Control – Chris Tucker sunt in varza si aceasta este o pelicula clasica a genului actiunii. El se desfasoara in autobuzuri si masini din Paris, care le ofera un prilej de a lupta si prinde hotii ceea ce face ca aceasta sa fie o vizionare excelenta.
  6. Godzilla: Razbunarea – Acesta este un film de actiune de la Hollywood care aduce Godzilla si cu alte creaturi fericite, precum Mothra si ultimul inspre aceasta lume de monstri japoneze. Karisma lui Bryan Cranston si gustul de arta speciala completata de sageti si explozii fac acest film de actiune memorabil si obligatoriu de vizionat.
  7. Spune-mi ce vrei sa faci – Aceasta este o poveste de actiune, drama, traire a vietii si un arc narativ despre a construi o viata buna, dupa ce toate se prabusesc. Actiunea si secventele de aici sunt exceptionale, dar si inelul care lega drama si atmosfera suplimenteaza vizionarea cu multa placere.
  8. Interstelar – Aceasta pelicula de actiune capteazamulta splendoare si tragere suspendata, cum ar fi cu mii de asteroizi vrand sa explodeze cutia planetei si echipa de astronauti care fac un sacrificiu nemeritat pentru a salva lumea de la distrugere.
  9. Rampage: Distrugerea Eroilor – Dwayne Johnson joaca rolul unui Om-maimuta care incearca sa salveze lumea de distrugerile uriasilor-monstri, care sunt rezultatele laboratorului secret. Acest iures intreg de actiune este de iresponsabil de distractiv.
  10. Sicario 2: Soldatul de Pe Frontul de Est – Acest film de actiune intepi toate scenele si imagini care sunt emise si trase din partea a doua a Sicario. Acesta ofera o scena de actiune absolut filmistica cu echipa Benicio del Toro care efectueaza o joaca prinsa in timp ce lupta impotriva lui cult revolutionar.

Acestea sunt 10 dintre primele filme de actiune de pe Netflix. Cu atat mai multe filme de actiune sunt disponibile pe Netflix, aceasta lista fiind o doar o infatisare pentru ca totul depinde de preferintele fiecarei persoane. Asigurati-va ca urmariti continutul atentiv pentru a va asigura ca vizionarea ta e sigura si sigura. Restul ii lasa pe eroii tai preferati sa faca restul. 🎬