Top Filme Muzicale Pe Netflix

Top Filme Muzicale pe Netflix

Netflix a devenit una dintre cele mai populare modalitati de a urmari filme, fiind extrem de user-friendly si avand acces la sute de titluri de filme epice. Din fericire, acest catalog in continua crestere ofera ceva pentru orice gen de fan, de la comediile romantice si horror-urile la dramele intunecate, animatiile si, bineinteles, filmele muzicale. Desi sunt mai putin comune, aceasta sobrietate inregistreaza unele dintre cele mai faimoase filme din industria cinematografica. Iata top 10 filme muzicale ce pot fi urmarite pe Netflix, prezentate intr-o lista structurata si usor de ingestat.

1. Elton John: Rocketman

Rocketman este o adaptare a productiei directe bazata pe viata muzicianului Elton John, interpretata de actorul Taron Egerton. Filmul plonjeaza in profunzime in muzica lui Elton John, incepand sa se desfasoare ca o poveste si cu fragmente din piesele lui originale „Crocodile Rock” si „Your Song”. Stimulator si profund emotional, Rocketman se concentreaza in special pe lupta lui Elton John de a da glas propriei sale identitati si a se bucura de succes in industria muzicala a lumii.

2. Mama Mia (2008)

Mama Mia este o comedie muzicala de moda veche care a spart inregistrari de box office. Distribuita de Meryl Streep, Pierce Brosnon si Colin Firth, aceasta piesa plina de voie buna duce spectatorul la armonia insulei Greciai si la unele dintre cele mai apreciate cantece ale trupei ABBA. Cu o poveste ridicol de distractive si dansuri memorabile, voi vreti sa plutiti pe unda muzicii ABBA si sa gustati bucuriile tacute ale insulei.

3. Imagine That – 2009

Imagine That este un musical floral cu Morgan Freeman si Eddie Murphy. Acesta prezinta povestea unui tata care trebuie sa navigheze prin lumea imaginatiei fiicei sale ca sa o gaseasca pe prietena ei pierduta. Auditoriul se bucura de muzica suav-rock ce aduce in prim-plan cantece alese de artisti precum ELO si ZZ Top, iar in mare parte personajele isi colaboreaza numerele muzicale intr-o lume fantastica.

4. The Wiz – 1978

The Wiz este o adaptare moderna a contului lui Dorothy, din Wizard of Oz. Filmul din 1978, cu Michael Jackson si Diana Ross, il lauda pe Wiz pentru a aduce farmec, muzica si magie. Cu numere grozave, muzicieni adevarati, povesti vechi si noi, drame stralucitoare, The Wiz promite sa invaluie publicul intr-o lumina fantastica.

5. Les Miserables – 2012

Filmul din 2012, cu o nominalizare la premiul Oscar, prezinta cu profunzime povestea lui Jean Valjean, un sclav care isi elibereaza sufletul prin cantece spirituale si vibrante. Cu un cast talentat, filmul contine cele mai populare numere din musicalul de teatru inclusiv „I dreamed a Dream” si „One Day More”. Intarita de muzica, adaptarea recenta ofera o imersiune incomparabila si magica.

6. Cinderella – 2015

Cenusareasa din 2015 include unii dintre actorii si artistii preferati – Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham-Carter si Lily James. Distribuiti in regia Kenneth Branagh, aceasta productie art-deco se concentreaza pe piese pline de magie si entuziasm. In acelasi timp, filmul aduce ochii spre lumea artei si abilitatilor, in locul tipului de notiuni din care adesea sunt inspirate filmele muzicale moderne.

7. Grease – 1978

Grease este un alt musical clasic ce are un loc special in inimi multor fani ai genului. Purtand vocea lui John Travolta, aceasta poveste de iubire captivanta se concentreaza asupra unei comunitati de studenti cuceriti de energia incredibila si dansurile memorabile din anii ’50. Filmul include cantece precum „Summer Fever”, „Hopelessly Devoted” si „You’re The One I Want”.

8. animated Paint Your Wagon – 1969

Imaginea Paint Your Wagon, din 1969, a servit drept tema de baza pentru muzicalul de Broadway ce ofera imagini captivante si fascinante. Cu vocea lui Lee Marvin si Clint Eastwood, filmul este asociat cu cantece lente si rock-and-roll, interpretate de Sterling Haydn Group si Chorus, pentru a crea o stare de spirit calduroasa.

9. Doo-Wops and Hooligans – 2011

Doo-Wops and Hooligans, 2011, cu Bruno Mars si colegul sau Mark Ronson, este de fapt un concept album platit si transformat in film. Cu piese precum „Grenade” si „Just The Way You Are”, albumul ofera o experienta extrem de pozitiva si doar trecerea timpului poate sa estompeze impactul pe care acesta l-a avut asupra industriei muzicale.

10. High School Musical – 2006

High School Musical, 2006, combina comedia, muzica si dansurile sexy, in aceasta productie Disney Channel din 2006. Thecatalogulapare sa inregistreze un esec de box-office, dar neasteptat, a crescut televiziunea si a devenit o veritabila senzatie mondiala. Cu cantece precum „Breaking Free” si „We’re All In This Together”, High School Musical ofera un tip de dragoste atemporala si captivanta.

Concluzie

Netflix ofera o multime de filme muzicale pentru a satisface orice fan. Gasirile de mai sus ofera gusturi si stiluri diferite, fiecare format la un nivel de calitate high-def. De la filmele clasice, precum Grease sau Elton John: Rocketman la imagini noi domoale, precum High School Musical sau Doo-Wops and Hooligans, ofertele Netflix sunt extrem de multe. Cu aceste optiuni, orice cinefil sau entuziast al muzicii se poate distra si intretine gusturile musicale.