Top Filme Mister Pe Netflix

Top Filme Mister pe Netflix

Se presupune ca intri pe Netflix si ai de ales intre sute de filme. Azi, topul va face sa iti fie mai usor sa alegi! Multe dintre noi suntem fanide misterul si suspansul din filme – iar noi avem cele mai bune filme mister pe Netflix! Stim ca alegerea unui film bun nu este usoara, asa ca, odata ce acest top al filmelor de mister va termina, vei sti exact ce sa urmaresti pe Netflix!

Top Filme Mister Pe Netflix

  1. Sherlock

Sherlock este unul dintre cele mai populare seriale mister din toate timpurile si a intrat pe primul loc in acest top. Fiecare episod al acestui serial extrem de captivant si inteligent poate fi urmarit pe Netflix, alaturi de restul sezonului. Spectatorii sunt purtati prin cazuri extrem de intrigante, in care limitele mintii si indemanarea lui Sherlock sunt testate in permanenta. Sherlock Holmes si partenerul sau John Watson sunt si astazi considerati cei mai faimosi detectivi pe micile ecrane, iar numele lor sunt asociate cu acest gen de filme.

  1. Mindhunter

Pe locul doi al topului se afla serialul de mare succes Mindhunter. Mindhunter se concentreaza pe eforturile lui Holden Ford si Bill Tench, doi agenti FBI specializati care vor sa inteleaga gandirea criminalilor. Ford si Tench vor vorbi cu membri ai elitei criminalilor din Statele Unite, in incercarea de a intelege mecanismele mintii unui criminal si, ulterior, de a schimba modul in care FBI se apropie de anchetarea cazurilor complexe. Serialul a fost creat pe baza unui carte cunoscuta, care a scos in evidenta transformarile din lumea anchetelor criminale din anii 1970 si 1980.

  1. Father Brown

Pe locul al 3-lea se afla serialul Father Brown. Alaturi de personajul-titlu, calugarul si detectivul Father Brown, serialul se concentreaza pe rezolvarea criminalistica a cazurilor din campiul rural al Angliei de inceputuri ale secolului al XX-lea. Aici, Father Brown foloseste talentul sau de detectiv si abilitatile spirituale pe care le are pentru a solutiona complicatiile vechilor sau exotice crime.

  1. Hinterland

A patra aparitie in topul filme de mister este serialul Hinterland, unul dintre cele mai ispititoare criminale misterioase produse vreodata. Serialul se concentreaza pe Tom Mathias, un politist detective bine intarit si independent care rezolva cazuri de o maniera concludenta. El lucreaza cu o echipa dedicata de detectivi, cu scopul de a-i ajuta sa asigure siguranta comunitatii lor din estul Tarii Galilor. Intotdeuna va exista o provocare si o intriga si, in fiecare epiosd, cei mai intelepti se confrunta cu adevarat stralucita detectivie care se considera standardul pentru intregul serial.

  1. Vikings

Ultima prezenta in topul filme de mister de pe Netflix este serialul Vikings. Acest serial uimitor se intinde inapoi intre 9-11 secole, relateaza recunoasterea unui lider necunoscut, Vikingul Ragnar Lothbrok, si soarta sa de a deveni unul dintre cei mai mari conducatori ai Vikingilor. Pe masura ce serialul avanseaza, echipa Vikings isi prezinta intreaga lume angrenante si plina de mister inainte de Ragnar, care i-a facut sa se lase purtati de o gama variata de sentimente in cadrul serialului – e rar sa gasesti o piesa de televiziune atat de captivanta ca acest serial!

Concluzie

Exista multe filme mister interesante pe Netflix, pe care orice fanii misterului si suspansului ar trebui sa le urmareasca. Acest top al celor mai bune cinci a prezentat cele mai mari realizari ale acestui gen pe platforma. Fiecare serial a adus cu sine o parte interesanta si unica care a facut ca spectatorii sa se lase purtati de dramele povestilor lor. Acest top ofera suficiente motive pentru a se sa ramai si pentru a te uita la aceste seriale/ filme mister minunate, care te vor face sa ramana indiferent ce cauti pe Netflix.