Top Filme Comedie 2020

Top Filme Comedie 2020

2020 a fost un an dificil pentru industria cinematografica, dar chiar si asa, au existat cateva filme de comedie care ne-au adus zambete si voie buna. Iata un top al celor mai bune filme de comedie din 2020, care te vor face sa razi in hohote si sa uiti de problemele cotidiene.

1. Palm Springs

Palm Springs este o comedie romantica regizata de Max Barbakow si avandu-i in rolurile principale pe Andy Samberg si Cristin Milioti. Filmul ne prezinta povestea a doi invitati la o nunta, Nyles si Sarah, care raman prinsi intr-o bucla temporala, fiind nevoiti sa revina mereu la aceeasi zi. Pe parcursul acestei experiente neobisnuite, cei doi incep sa simta o conexiune deosebita unul cu celalalt.

– Gen: Comedie, Romantica, SF
– Regia: Max Barbakow
– Scenariu: Andy Siara
– Durata: 90 minute
– Rating IMDb: 7.4

2. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga ne aduce in prim-plan povestea a doi muzicieni islandezi, interpretati de Will Ferrell si Rachel McAdams, care reusesc sa reprezinte tara lor la cel mai mare si mai important concurs muzical din Europa, Eurovision. Regizat de David Dobkin, acest film este o comedie muzicala in care umorul se imbina cu muzica intr-o poveste emotionanta despre acceptare si perseverenta.

– Gen: Comedie, Muzical
– Regia: David Dobkin
– Scenariu: Will Ferrell, Andrew Steele
– Durata: 123 minute
– Rating IMDb: 6.5

3. The King of Staten Island

The King of Staten Island, regizat de Judd Apatow si avandu-l in rolul principal pe Pete Davidson, este o comedie dramatica bazata pe viata actorului de stand-up comedy. Filmul prezinta povestea unui tanar care se lupta sa isi gaseasca drumul in viata, in timp ce familia lui se imparte din cauza unor probleme de sanatate mintala.

– Gen: Comedie, Drama
– Regia: Judd Apatow
– Scenariu: Judd Apatow, Pete Davidson, Dave Sirus
– Durata: 136 minute
– Rating IMDb: 7.1

4. Onward

Onward este o animatie de comedie produsa de Pixar Animation Studios si regizata de Dan Scanlon. Filmul urmareste aventurile a doi frati elfi, Ian si Barley, care pornesc intr-o calatorie plina de peripetii pentru a descoperi daca mai exista magie in lumea lor, pentru a putea petrece o zi alaturi de tatal lor decedat.

– Gen: Animatie, Aventura, Comedie
– Regia: Dan Scanlon
– Scenariu: Dan Scanlon, Jason Headley, Keith Bunin
– Durata: 102 minute
– Rating IMDb: 7.4

5. The Personal History of David Copperfield

The Personal History of David Copperfield este o adaptare moderna a romanului clasic al lui Charles Dickens, in regia lui Armando Iannucci. Filmul ne poarta prin viata lui David Copperfield, interpretat de Dev Patel, de la copilaria saraca si dificila, pana la ascensiunea sa sociala si succesul in lumea literaturii din Anglia secolului al XIX-lea.

– Gen: Comedie, Drama
– Regia: Armando Iannucci
– Scenariu: Simon Blackwell, Armando Iannucci, Charles Dickens (roman)
– Durata: 119 minute
– Rating IMDb: 6.4

6. Bill & Ted Face The Music

Bill & Ted Face The Music este al treilea film din franciza Bill & Ted si ii revedem pe Keanu Reeves si Alex Winter in rolurile a doi amici care trebuie sa scrie o melodie capabila sa salveze lumea si sa aduca armonie intre civilizatii. Regizat de Dean Parisot, acest film este un amestec reusit de comedie, muzica si aventura.

– Gen: Aventura, Comedie, Muzical
– Regia: Dean Parisot
– Scenariu: Chris Matheson, Ed Solomon
– Durata: 91 minute
– Rating IMDb: 6.1

Chiar daca 2020 nu a fost un an prietenos cu industria cinematografica, filmele de comedie de mai sus au reusit sa ne aduca zambete pe fata in acest an dificil. Fie ca iti doresti o comedie romantica, o animatie amuzanta sau o comedie muzicala, aceste filme sunt gata sa te faca sa razi si sa petreci momente de relaxare in fata ecranului.