Top Filme Animaţie 2021

Top Filme Animatie 2021

Adoram filmele de animatie, pe bune! Cine nu-i asa? Astazi am pregatit un top al celor mai bune filme de animatie din 2021, cu descrieri si opinii personale. Acest top este realizat pe baza popularitatii si aprecierilor pe care le-au primit aceste filme in anul 2021. Sunt numeroase filme de animatie in acest top, asa ca sa incepem sa vedem care au fost cele mai apreciate.

Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon a debutat la inceputul anului 2021 si a castigat rapid inimile tuturor. Acest film de animatie Disney, plin de actiune si aventura, spune povestea unei tinere care incearca sa gaseasca ultimul dragon pentru a salva lumea. In film, personajul principal, Raya, este incredibil de curajoasa si reuseste sa salveze lumea printr-o lectie esentiala: increderea in ceilalti.

 1. Puncte forte ale filmului: Povestea captivanta, personajele memorabile si animatia de inalta calitate.
 2. Categoria de varsta recomandata: Potrivit pentru toate varstele, inclusiv copiii.

Luca

Luca este un film de animatie produs de Pixar si distribuit de Walt Disney Studios, care a avut premiera in iunie 2021. Filmul spune povestea unui tanar monstru marin pe nume Luca, care traieste in largul coastei Italiei si este dornic sa exploreze lumea umana. Aventurile sale il duc la shore cu noul sau prieten, Alberto, iar impreuna descopera minunatele aventuri ale vietii de copil pe uscat.

 1. Puncte forte ale filmului: Personajele fermecatoare, vizualurile impresionante si mesajul de prietenie si acceptare a diferentelor.
 2. Categoria de varsta recomandata: Recomandat in principal pentru copii cu varste peste 7 ani si parinti.

Encanto

Encanto este un film de animatie produs de Walt Disney Animation Studios care ne plimba prin viata unei tinere pe nume Mirabel, care face parte dintr-o familie cu abilitati magice. Cu toate acestea, Mirabel nu are puteri magice, iar aceasta isi exploreaza propria cale in cadrul familiei sale pline de abilitati exceptionale.

 1. Puncte forte ale filmului: Animatia de calitate inalta, povestea emotionanta si captivanta si personajele bienale.
 2. Categoria de varsta recomandata: Potrivit pentru toate varstele, oricine se poate bucura de Encanto.

The Mitchells vs. The Machines

The Mitchells vs. The Machines este un film de animatie produs de Sony Pictures Animation si distribuit de Netflix. Vizualurile fantastice si dialogurile inteligente fac din acest film un must-watch pentru anul 2021. Povestea urmareste o familie care se lupta sa faca fata unei apocalipse tehnologice si in salveze lumea de la o eventuala distrugere.

 1. Puncte forte ale filmului: Ritmul rapid si actiunea antrenanta, personajele autentice si simpatice.
 2. Categoria de varsta recomandata: Este potrivita pentru toate varstele, dar poate fi apreciata in special de publicul tanar si in mod deosebit de fanii sci-fi.

Hotel Transylvania: Transformania

Hotel Transylvania: Transformania este al patrulea si ultimul film din seria Hotel Transylvania, care ii aduce impreuna o ultima data pe personajele preferate ale fanilor. Filmul urmeaza ca protagonistul, Dracula, se lupta cu adaptarea la o noua viata pe masura ce lumea si monstrul actual se schimba in permanenta. Transformarea acestor adorabile personaje in oameni este foarte amuzanta si aduce un final minunat acestei serie de filme.

 1. Puncte forte ale filmului: Continuarea povestii Hotel Transylvania, revenirea personajelor vechi si a iconei.
 2. Categoria de varsta recomandata: Potrivita pentru toate varstele, dar in special gandita pentru amatorii de animatii cu monstri si actiune amuzanta.

Sing 2

Sing 2 este continuarea reusita a filmului de animatie musical din 2016, Sing. Buster Moon si talentatii sai cantareti de animale se intorc intr-o noua serie de show-uri si au in frunte nimeni altcineva decat legendarul rocker, Clay Calloway.

 1. Puncte forte ale filmului: Sequencia amuzanta, momentele muzicale captivante si animatia de inalta calitate.
 2. Categoria de varsta recomandata: Toate varstele, dar in special pentru amatorii de muzica si animatie.

My Little Pony: A New Generation

My Little Pony: A New Generationse bazeaza pe populara serie de desene animate si filmul din 2017. Acest nou grup de ponei se avanta intr-o actiune plina de aventura si traieste cele dintai experiente in Equestria.

 1. Puncte forte ale filmului: Povestea amuzanta, personajele indragite, si efectele vizuale colorate.
 2. Categoria de varsta recomandata: Potrivita pentru toate varstele, dar axata pe copii si adolescenti.

Acestea au fost cele mai bune filme de animatie din 2021, bazandu-ne pe popularitate si aprecierile la nivel global. Toate filmele aratate in acest top sunt cu adevarat capodopere ale animatiei si sunt cu siguranta o alegere perfecta pentru o seara in familie.