Top Filme Acţiune 2021

Top Filme Actiune 2021

Anul 2021 ne-a adus o multime de filme de actiune de top ce au captat atentia cinefililor din intreaga lume. In acest articol, vom trece in revista cele mai populare si de succes filme de actiune din 2021, cu enumerari si descrieri detaliate pentru a va ajuta sa alegeti ce film sa urmariti mai departe.

Nota: Vom folosi sintaxa Markdown pentru a formata textul si a crea liste cu bullet points, headinguri si linkuri externe.

Black Widow

Black Widow, filmul care a deschis Faza 4 a Universului Cinematografic Marvel, ne-a adus din nou in prim-plan pe supereroina Natasha Romanoff (interpretata de Scarlett Johansson). Actiunea are loc intre evenimentele din „Captain America: Civil War” si „Avengers: Infinity War” si exploreaza trecutul intunecat al lui Natasha, precum si drama familiei sale.

 • Regizor: Cate Shortland
 • Actori: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz

The Suicide Squad

The Suicide Squad, regizat de James Gunn, a readus la viata echipa haotica de personaje negative ce compun Suicide Squad. Filmele DC au reusit sa prezinte noi personaje, precum Bloodsport (Idris Elba) si Ratcatcher 2 (Daniela Melchior), care s-au alaturat unor personaje bine cunoscute, cum ar fi Harley Quinn (Margot Robbie) si Rick Flag (Joel Kinnaman).

 • Regizor: James Gunn
 • Actori: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman

No Time To Die

No Time To Die, cel de-al 25-lea film din seria James Bond si ultimul cu Daniel Craig in rolul principal, a avut parte de o lansare mult asteptata dupa mai multe amanari. In acest film, Bond iese din retragere pentru a se confrunta cu un periculos antagonist pe nume Safin (interpretat de Rami Malek).

 • Regizor: Cary Joji Fukunaga
 • Actori: Daniel Craig, Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch

Fast & Furious 9

Fast & Furious 9, ultima intrare in franciza de lunga durata „Fast & Furious”, aduce o poveste plina de actiune, cu personaje bine cunoscute, precum Dominic Toretto (Vin Diesel) si Letty Ortiz (Michelle Rodriguez). Filmul prezinta lupta fratilor rivali dintre Dom si Jakob (interpretat de John Cena), o amenintare la adresa familiei lor.

 • Regizor: Justin Lin
 • Actori: Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, o alta intrare in Universul Cinematografic Marvel, ne introduce in lumea lui Shang-Chi (Simu Liu), un expert in arte martiale care trebuie sa faca fata trecutului sau in timp ce se confrunta cu Ten Rings, o organizatie terorista puternica.

 • Regizor: Destin Daniel Cretton
 • Actori: Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung, Michelle Yeoh

Alte filme de actiune din 2021

Desigur, lista filmelor de actiune din 2021 nu se opreste aici. In continuare, vom arata alte filme de top ce merita mentionate:

 • Nobody, cu o explorare a unui personaj aparent obisnuit care descopera un set de abilitati nebanuite si se angajeaza in violenta pentru a-si salva familia.
 • The Tomorrow War, un film despre o invazie extraterestra care combina actiunea cu elemente de calatorie in timp si o lupta pentru supravietuirea omenirii.
 • Wrath of Man, un film inspirat de o poveste din afara legii, regizat de Guy Ritchie si avandu-l pe Jason Statham ca un personaj misterios in cautarea razbunarii.
 • Mortal Kombat, un nou film care se bazeaza pe populara franciza de jocuri video, oferind un nou grup de luptatori cu abilitati supranaturale care se confrunta intr-un turneu mortal.

Aceasta lista prezinta doar o parte din multitudinea de filme de actiune lansate in 2021. Iubitorii de filmele de gen au avut parte de o gama variata de personaje si scenarii, cu dezvoltari complexe, actiuni spectaculoase si efecte vizuale impresionate. Cu toate acestea, el poate servi drept ghid pentru a alege ce film sa vizionezi in functie de preferintele tale.