Top Filme Talk show 2012

Top Filme Talk-Show 2012

Talk-show-urile de filme sunt intotdeauna o modalitate excelenta de a descoperi informatii in spatele scenei, povesti de backstage si discutii interesante intre actori, regizori si cineasti din intreaga lume. Aceste tipuri de emisiuni pot aduce o perspectiva noua asupra unui film si pot permite oamenilor sa se familiarizeze cu ce se intampla in jurul ecranului mare.

In acest articol, vom prezenta top filme talk-show-uri din 2012, care ofera o varietate extraordinara de discutii si informatii interesante despre fiecare film in parte. Asadar, haideti sa vedem impreuna care au fost cele mai populare, interesante si captivante talk-show-uri de filme din acel an.

1. Inside The Actors Studio

O emisiune inconfundabila si cu o lunga istorie, „Inside The Actors Studio” a avut in 2012 o serie de editii de exceptie in care publicul a avut ocazia sa asculte numeroase confesiuni ale marilor actori din filmele acelor ani. Un episod care a atras atentia a fost cel cu Meryl Streep, unde actrita a discutat despre-a ei cariera incepand cu succesul in filmele „Kramer vs. Kramer” si „Sophie’s Choice” si pana la rolul ei in „The Iron Lady”.

2. The Graham Norton Show

Gazduit de binecunoscutul si ireverentul Graham Norton, acest talk-show britanic se remarca prin diversitatea invitatilor si umorul sau zapacit. In 2012, printre invitatii care au trecut pe la The Graham Norton Show, i-au avut pe Robert Downey Jr. si Scarlett Johansson, care au discutat despre filmul lor de succes, „The Avengers”.

3. Late Night with Jimmy Fallon

Un talk-show de seara condus de celebrul prezentator TV Jimmy Fallon, in 2012, show-ul sau a devenit unul dintre preferatele celor care adora filmele si discussiile despre ele. Unul dintre cele mai hazlii momente a fost episodul cu invitatul special Channing Tatum, care a vorbit despre prepararea lui fizica pentru unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale, „Magic Mike”.

Alte emisiuni populare care merita mentionate in topul filmelor talk-show din 2012:

  • „Conan”: Un talk show de seara prezentat de comedianul Conan O’Brien, care in 2012 a avut numerosi invitati din lumea filmului, printre ei aflandu-se Joseph Gordon-Levitt si Anne Hathaway, care au discutat despre filmul lor, „The Dark Knight Rises”.

  • „Ellen”: Un talk-show plin de energie si umor, prezentat de Ellen DeGeneres. In 2012, Ben Stiller a fost invitat in emisiune pentru a promova filmul sau, „The Watch”.

  • „The View”: O emisiune talk-show prezentata in prima parte a zilei de o echipa de femei, printre care Whoopi Goldberg, Joy Behar si Sherri Shepherd. In 2012, printre invitatii sai s-au numarat Mit Romney si Barack Obama, dar si protagonista filmului „Hunger Games”, Jennifer Lawrence.

Talk-show-urile au jucat intotdeauna un rol important in promovarea si dezvoltarea filmelor, oferind atat o scurta privire in culisele unui film, cat si in vietile celor care ii fac posibili. In 2012, am vazut numeroase talk-show-uri exceptionale care au adus in prim-plan unele dintre cele mai importante si interesante filme ale vremii, cu invitati care au discutat despre procesul de realizare a acestor capodopere cinematografice. De la intalniri amuzante cu actorii, pana la discutii profunde cu regizorii si scenaristii, talk-show-urile de filme din 2012 ne-au oferit o perspectiva asupra lumii filmului pe care nu o putem gasi in alta parte.