Filme 2013

Topul filmelor din 2013 – Un an de neuitat in cinematografie

2013 a fost un an foarte bun pentru cinefili. De la thrillere intense pana la drame captivante si comedii spumoase, acest an ne-a oferit o serie de pelicule memorabile. In cele ce urmeaza, va prezentam topul celor mai apreciate filme ale anului 2013, clasate in functie de genul lor cinematografic.

Thrillere

 1. Prizonier in libertate (Prisoners)

  Prizonier in Libertate este un thriller psihologic intens, in care Hugh Jackman interpreteaza rolul unui tata disperat sa-si gaseasca fiica disparuta si prietena ei. Jake Gyllenhaal joaca rolul unui detectiv care isi propune sa rezolve cazul si sa le readuca pe cele doua fete acasa. Intr-o lupta contracronometru in care suspiciunile sunt numeroase, acest film este o adevarata cursa nervoasa.

 2. Insula secretelor (The Secret Life of Walter Mitty)

  Starring Ben Stiller, acest film inspirational spune povestea lui Walter Mitty, un tip obisnuit care isi petrece mare parte din timp visand cu ochii deschisi la aventura si actiune. Aventura incepe atunci cand Walter decide, fara preaviz, sa se-arunce in cautarea unui negativ important pentru o ultima editie a revistei in care a lucrat ani intregi.

Comedii

 1. Un Profesor Model (The English Teacher)

  Un Profesor Model prezinta povestea unei profesoare de engleza dintr-un mic orasel care si-a dedicat intreaga viata literaturii si elevilor sai. Cand fosta ei eleva, acum un autor faimos, revine in oras, profesoara isi schimba radical modul de a trai pentru a-l ajuta sa-si indeplineasca visul de a scrie o piesa de teatru.

 2. Al Naibii Trasnet (Bad Words)

  Un barbat de 40 de ani decide sa intre in concursuri de ortografie pentru elevi de gimnaziu, dupa ce descopera o lacuna in regulament. Utilizand aceasta gaura in sistem, il va ajuta sa faca echipa cu un baiat indian de 10 ani pentru a distruge competitia intr-un mod original.

Previous Article
Next Article