Top Filme Reality TV 2019

Top Filme Reality TV 2019

In 2019, am avut o multime de filme reality TV interesante si captivante pentru a ne mentine pe marginea scaunelor. Iata lista noastra de top a celor mai bune filme reality TV din 2019, fiecare fiind la fel de captivanta si de divertismenta ca celelalte. Sa facem o calatorie inapoi in timp si sa vedem care au fost cele mai populare filme reality TV ale anului trecut.

1. The Circle

The Circle este un show de televiziune reality lansat pe Netflix in 2019. In acest spectacol, concurentii locuiesc in aceeasi cladire, dar in apartamente separate si comunica doar prin intermediul unei retele sociale intr-un experiment social competitiv. Politele, tradarile si strategiile fac parte din joc, castigatorul primind un premiu in valoare de 100.000 de dolari.

2. Love Island

Love Island este un reality show britanic care a cunoscut un real succes in 2019. In cadrul show-ului, un grup de barbati si femei singure sunt dusi pe o insula exotica si incurajati sa formeze cupluri. Cuplurile formate trec prin diferite provocari si teste, in incercarea de stabili conexiuni puternice bazate pe dragoste, prietenie sau strategie.

3. The Bachelor

The Bachelor este un reboot din 2019 al popularului reality show de dating american. Fiecare sezon urmareste un burlac eligibil care alege intre mai multe femei pentru a gasi dragostea adevarata, eliminand in fiecare saptamana cate una dintre ele. Show-ul este incitant, incantator si de multe ori emotionant.

4. RuPaul’s Drag Race

RuPaul’s Drag Race este un show de televiziune reality in care drag queens concureaza in diverse provocari si se straduiesc sa impresioneze judetul format din RuPaul si alti judecatori celebri. Concurentii sunt eliminati pe parcurs, iar castigatorul primeste un premiu fabulos. Must are glamur, pasiune si drama luptei pentru coroana.

5. Great British Bake Off

Great British Bake Off este un reality show cu tematica culinara in care un grup de amatori gatitori de acasa se intalneste intr-un pavilion, participand la o serie de concursuri ce au scopul de a-i pune talentul si creativitatea la incercare. Bake Off este cunoscut pentru amabilitatea concurentilor, care se ajuta reciproc in timpul pregatirii deserturilor.

6. MasterChef

MasterChef este un reality show culinar in care un grup de concurenti pregatesc mancaruri pentru a fi degustate si apreciate de juriu. Competitia se desfasoara saptamana, iar fiecare saptamana este eliminat un concurent. Show-ul este de-a dreptul captivant, fiindca participantii demonstreaza o gama larga de talente culinare si perceptii creative.

7. The Amazing Race

The Amazing Race este o emisiune de televiziune in care concurentii formeaza echipe si calatoresc in jurul lumii, participand intr-o serie de provocari, captivante pentru public. Fiecare etapa a cursei este plina de emotii, trepidt, si abilitati necunoscute. Echipele necesita sa aiba colaborare si comunicare pentru a reusi.

8. Project Runway

Project Runway este un reality show de moda in care designerii tineri si talentati concureaza intr-o serie de provocari in legatura cu proiectul vestimentar. Ei Creeaza tinute originale intr-un anumit interval de timp si sub diverse constrangeri, fiecare participant fiind judecat de juriul format din profesionisti in moda.

9. The Voice

The Voice este un show pentru interpreti in care acestia concureaza saptamana de saptamana pentru a-si dovedi calitatile muzicale unui juriu de celebritati. Publicul si judecatorii au sansa sa-i aleaga pe castigatori.

10. Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen este un reality show culinar in care bucatari/re se intrec intr-o competitie acerba, cu un juriu exigent si cu multa drama. Show-ul este produs de celebrul chef Gordon Ramsay, a carui duritate si situatiile tensionate vor aduce cu siguranta spectatori in fata televizorului.

Din aceste filme reality TV din 2019, este clar ca fanii au avut un an plin de diversitate in materie de reality show-uri, acoperind gastro, fashion, arte performatice si multe altele.