Top Filme Scurt metraj

Top Filme Scurt metraj: o calatorie captivanta in lumea filmului

Filmele scurt metraj reprezinta o alternativa excelenta pentru cinefili cand nu au timp sa vizioneze un lung metraj, dar totusi isi doresc sa consume o poveste captivanta intr-un timp scurt. Pentru aceasta calatorie, am pregatit mai multe topuri care sa va prezinte cateva dintre cele mai bune scurt metraje din diverse categorii si sa va stimuleze curiozitatea in a le explora pe toate, de la comediile pline de umor pana la thrillerele cu accente de groaza.

Filme scurt metraj de comedie

 1. The Gunfighter

  In regia lui Eric Kissack, acest scurt metraj de comedie ne prezinta povestea unui pistolari in Vestul Salbatic care are parte de o surpriza neasteptata. Voci nevazute incep sa comenteze actiunea din film, ceea ce duce la momente incantatoare si amuzante.

 2. I’m You, Dickhead

  Realizat de Lucas Testro, acest scurt film spune povestea unui barbat care din greseala provoaca un incident in timp ce calatoreste in trecut prin intermediul unei masini a timpului. Este o comedie amuzanta despre cum sa fim responsabili cand calatorim in timp.

 3. The Candidate

  Regizat de David Karlak, acest scurt metraj este o satira politica care prezinta cum un candidat la functia de guvernator se confrunta cu probleme neasteptate in timpul unei dezbateri. Filmul abordeaza tema manipularii in media.

Filme scurt metraj de animatie

 1. Paperman

  Realizat de Disney, acest scurt metraj castigator al Oscarului urmareste povestea unui tanar care incearca sa atraga atentia unei femei intr-un oras aglomerat folosind planse de hartie efectuale pe care le arunca in vant. Este o poveste delicata si romantica realizata intr-un stil de animatie superb.

 2. Alma

  Rodolfo Berroteraana ne aduce acest scurt metraj animat despre o fata curioasa atrasea de o misterioasa papusa intr-un magazin de vechituri. Un thriller infricosator si fascinant, povestea din Alma abordeaza calitatea nelinistitoare a copilariei si fantomelor despre care nu putem scapa.

 3. Coda

  Regizat de Alan Holly, acest scurt metraj de animatie exploreaza calatoria unui om dupa moarte, care incearca sa inteleaga teoria reincarnarii si sa isi accepte sfarsitul. Este o oda emotionanta si poetica adusa vietii si acceptarii.

Filme scurt metraj de groaza

 1. Lights Out

  Regizat de David F. Sandberg, acest scurt metraj a inspirat in cele din urma un lung metraj de groaza cu acelasi nume. Povestea incepe cu o femeie care observa o figura amenintatoare in intuneric, dar dispare atunci cand aprinde lumina. Filmul este plin de suspans si va va face sa va ganditi de doua ori inainte de a initia luminile seara.

 2. The Smiling Man

  Michael Evans aduce acest scurt metraj care urmareste povestea unei baiat care incearca sa se angajeze intr-un joc de-a v-ati-ascunselea sinistru cu o creatura bizara care apartine de jucariile din casa parinteasca. Cu atatea scene infricosatoare si suspans, acest film va va tine pe marginea fotoliului.

 3. One Last Dive

  Regizat de Jason Eisener, acest scurt metraj ne arata cum o cercetare subacvatica se transforma rapid intr-un cosmar claustrofobic in adancurile intunecate ale oceanului. Suspansul si tension in acest film va vor face sa va revizuiti planurile de scufundari in viitor.

Surprindeti-va cu scurt metraje de calitate si autenticitate

Nu aveti neaparat nevoie de un lung metraj pentru a va bucura de o experienta cinematografica deosebita. Filmele scurt metraj prezentate in topurile de mai sus reprezinta doar un mic exemplu din bogatia si diversitatea acestui gen de film.

Previous Article
Next Article