Top Filme Dragoste 2014

Top Filme Dragoste 2014

Pasionatii de filme de dragoste vor fi incantati sa descopere acest top cu cele mai bune filme care au facut senzatie in 2014. Lista contine filme pentru toate gusturile, de la drame romantice la comedii. Vom trece in revista descrieri ale unor filme ce au adus lacrimi in ochi sau zambete pe buze in acel an. Sa mergem impreuna in descoperirea unor povesti de dragoste pline de emotie si pasiune!

1. The Fault in Our Stars – Vina e a sortii

[The Fault in Our Stars](https://www.imdb.com/title/tt2582846/) se numara printre cele mai emotionante filme de dragoste din 2014. Bazat pe romanul de succes al scriitorului John Green, filmul spune povestea a doi adolescenti cu boli terminale, care se indragostesc unul de celalalt in pofida tuturor obstacolelor. Un film care a devenit un adevarat simbol al povestilor de dragoste emotionante.

2. Love, Rosie – Cum sa nu te indragostesti de prietenul tau

Love, Rosie (https://www.imdb.com/title/tt1638002/) este o comedie romantica bazata pe romanul „Where Rainbows End” de Cecelia Ahern. Rosie si Alex sunt doi prieteni de-o viata ce se indragostesc reciproc, insa niciodata nu reusesc sa-si recunoasca sentimentele. Cu toate ca viata ii duce in directii diferite, dragostea lor nu se stinge niciodata de tot. Un film amuzant si emotionant, care merita sa fie urmarit alaturi de persoana iubita. 

3. If I Stay – Daca as ramane

If I Stay (https://www.imdb.com/title/tt1355630/), Mia Hall este o violoncelista de 17 ani care se lupta cu decizia de a merge la Julliard si a-si lasa iubitul si familia in spate. Dupa un accident cumplit de masina, Mia se trezeste in coma, iar in timp ce spiritul ei deambuleaza confuz, trebuie sa aleaga intre viata si moarte. O poveste de dragoste impletita cu lupta emotionala si decizia grea ce sta in fata tinerei.

4. The Best of Me – Cel mai bun al meu

The Best of Me (https://www.imdb.com/title/tt1972779/) este o drama romantica bazata pe romanul cu acelasi nume scris de Nicholas Sparks. Povestea aminteste de trecutul romantic al doi fosti iubiti care isi reiau povestea de dragoste dupa doua decenii de separare. Un film superb, care exploreaza puterea dragostei si impactul lor asupra vietii.

* **

5. Endless Love – Dragoste fara sfarsit

Endless Love(https://www.imdb.com/title/tt2318092/) este un film romantic despre o fata de 17 ani dintr-o familie bogata care se indragosteste de baiatul nazdravan si aventurier, al carui trecut oarecum intunecat le ameninta legatura. Remake al filmului din 1981, acest film descrie povestea de dragoste pasionala si obstacolele ce trebuie depasite de cuplu.

Action castigatoare pentru 2014: Beyond The Lights

Beyond The Lights(https://www.imdb.com/title/tt3125324/) este povestea emotionanta a unei tinere vedete de muzica pop si a ofiterului de politie care se indragosteste de ea si o salveaza de prabusirea in propriul succes. Un film plin de emotie si scene impresionante ce merita atentia tuturor celor care iubesc dramele romantice.