Top Filme Comedie 2014

Top Filme Comedie 2014

22 Jump Street

Cand vine vorba de comedii din 2014, nu putem sa nu incepem cu filmul 22 Jump Street. Acest film este o continuare a succesului 21 Jump Street si ii are in rolurile principale pe Jonah Hill si Channing Tatum. Acestia se intorc in actiune ca detectivi Jenko si Schmidt si sunt insarcinati sa investigheze un trafic de droguri intr-o universitate locala. Din pacate, amandoi descopera ca relatia lor este testata in noul mediu, dar nu inainte de a se alege cu o doza sanatoasa de rasete pe parcursul intregului film. Poti gasi mai multe detalii despre filmul 22 Jump Street aici.

Neighbors

Daca sunteti in cautarea unei comedii cu o intriga extrem de amuzanta si scene de ras nestavilit, aruncati o privire la Neighbors. Filmele cu vecini care se intrec in a se intrece intotdeauna vor face rasul in casa, iar Neighbors nu dezamageste, cu Seth Rogen si Rose Byrne in rolurile principale. Cand un grup de frati ai unei fraternitati se muta alaturi de un tanar cuplu cu un copil mic, razboiul este declansat. Razboiul de nevoie dintre cele doua grupuri genereaza rasete fara sfarsit si un final neasteptat.

The Lego Movie

Unul dintre cele mai amuzante filme de animatie din 2014 este The Lego Movie. Acest film aduce personaje renumite Lego la viata pe ecranul mare si demonstreaza ca nu conteaza cat de mic esti, poti face in continuare o mare diferenta. In centrul povestii se afla Emmet, un obisnuit baiat de lego care este crezut a fi special si isi ia mai multi prieteni pe parcursul drumului spre glorie si rasete. Merita mentionate si vocile renumitelor actorii Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell si Morgan Freeman, care fac parte din distributie.

The Interview

Un alt film de comedie care a facut valuri in 2014, atat literal cat si figurat, este The Interview. Acesta este un film extrem de controversat din cauza intrigii sale. Seth Rogen si James Franco joaca rolul a doi jurnalisti care primesc ocazia vietii lor de a-l intervieva pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un. In proces, CIA ii recruteaza sa il asasineze. Acest film a fost implicat in scandalul de hacking al Sony din 2014, dar nu a impiedicat succesul filmului care a castigat rasete si aplauze in intreaga lume. Poti afla mai multe detalii despre filmul The Interview aici.

Dumb and Dumber To

Una dintre cele mai asteptate continuari din 2014 este Dumb and Dumber To. Aceasta continuare a filmului de comedie clasic din 1994 ii are din nou in rolurile principale pe Jim Carrey si Jeff Daniels ca Lloyd si Harry. In acest film, cei doi merg intr-o misiune de a gasi copilul pierdut al lui Harry si a-l aduce acasa. Pe tot parcursul calatoriei lor in continuare nebuna si uimitor de prost-renumita, cei doi calatori se intampla sa provoace intamplari amuzante si vor face publicul sa rada pana la lacrimi.

The Grand Budapest Hotel

Un film de comedie din 2014 care se distinge datorita stilului sau artistic si umorului sau excentric este The Grand Budapest Hotel. Fiind un film al faimosului regizor Wes Anderson, poti astepta un aspect vizual si un simt al umorului incredibil de unic. Acest film prezinta povestea unui hotelier si al extrem de devotatului sau asistent care se confrunta cu o serie de obstacole si pericole in aceasta aventura incredibil de amuzanta si emotionanta. Printre actorii renumiti care au aparut in film se numara: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Edward Norton si Jude Law.

2014 a fost intr-adevar un an plin de comedii memorabile si pline de ras. Aceasta lista nu este exhaustiva, dar ar trebui sa va ofere o imagine destul de buna a celor mai varfuri din comedie in acest an. Indiferent daca doriti o comedie de animatie ca The Lego Movie, o aventura plina de ras ca in 22 Jump Street, sau umor artistic cu The Grand Budapest Hotel, anul 2014 nu te va dezamagi. Daca nu ati avut ocazia sa le vedeti pe toti, este timpul sa incepeti sa va actualizati.