Top Filme Comedie 2013

Top Filme Comedie 2013

2013 a fost un an excelent pentru cinema, in special pentru genul comedie. Am avut parte de o serie de filme amuzante si memorabile, care au facut sa radem cu lacrimi si sa ne amintim cat este de important sa ne delectam cu astfel de creatii. In acest articol, vom trece in revista cele mai bune comedii de top ale anului 2013. Vom oferi descrieri ale continue scurta pentru fiecare film si vom clasifica filmele in mai multe categorii, pentru a va ajuta sa decideti ce sa urmariti in functie de gustul vostru. Fara sa mai pierdem timp, sa aruncam o privire la top filme comedie din 2013!

Comedii Romantice

1. Warm Bodies (2013)

Warm Bodies este un film cu zombi romantic si amuzant, care sparge tiparele clasice ale genului. Filmul spune povestea lui R, un zombi care incepe sa-si recupereze omenirea dupa ce se indragosteste de Julie, o supravietuitoare umana.

2. About Time (2013)

About Time este o dramedie romantica despre un tanar pe nume Tim, care descopera ca barbatii din familia sa pot calatorii in timp. Incercand sa-si schimbe viitorul, el se intalneste si se indragosteste de Mary, dar curand invata ca nu toate lucrurile pot fi planificate sau controlate.

Comedii cu Actiune

3. The World’s End (2013)

The World’s End este un film de comedie cu actiune, in care cinci prieteni incearca sa recreeze un legendar „pub crawl” din tinerete, numit „The Golden Mile”. Cu toate acestea, ei descopera curand ca intreaga umanitate este in pericol, si ca acestia trebuie sa-si asume rolul de eroi improbabili.

4. The Heat (2013)

The Heat este o comedie de actiune cu Sandra Bullock si Melissa McCarthy, care se unesc in rolurile a doua agente de politie care trebuie sa lucreze impreuna pentru a prinde un lord al drogurilor. Cu temperamentul lor diferit si stilul lor unic de lucru, cele doua ofitere reusesc sa puna stapanire pe oras si sa obtina rezultate spectaculoase in cazul lor.

Comedii Negre

5. The Wolf of Wall Street (2013)

The Wolf of Wall Street este o adaptare a memoriilor lui Jordan Belfort, un broker de valori care a trait o viata de exces si coruptie in anii ’90. Filmul este o comedie neagra, care arata ascensiunea si caderea lui Belfort si ale celor din jurul sau, precum si consecintele pe care le-au avut deciziile sale asupra vietii si carierei sale.

6. American Hustle (2013)

American Hustle este o comedie neagra despre doi escroci pe nume Irving Rosenfeld (Christian Bale) si Sydney Prosser (Amy Adams), care sunt fortati sa lucreze pentru un agent FBI ambitios, Richie DiMaso (Bradley Cooper). Impreuna, ei pun la cale un plan pentru a prinde alti escroci si politicieni corupti, ducandu-si inselatoria la un nivel extrem de periculos.

Comedii Animation / Familiale

7. Despicable Me 2 (2013)

In Despicable Me 2, fostul ticalos Gru (Steve Carell) este recrutat de Liga Anti-Ticalosi pentru a prinde un criminal periculos. Impreuna cu servitorii sai minion si cu agenta secreta Lucy Wilde (Kristen Wiig), Gru descopera o noua vocatie ca erou si o noua sansa la dragoste.

8. The Croods (2013)

The Croods este o comedie de animatie despre o familie de caverne preistorice, care trebuie sa-si paraseasca casa din cauza unui dezastru natural. Impreuna cu un baiat nou-venit inteligent, Guy (Ryan Reynolds), familia Crood se aventureaza intr-o calatorie plina de pericole si descoperiri, invatand sa se adapteze la schimbari si sa treaca peste propriile lor temeri.

Comedii Absurde

9. This Is the End (2013)

This Is the End este un film de comedie absurda, in care o serie de celebritati joaca roluri inspirate de ele insele, aflate la o petrecere in Los Angeles in timpul apocalipsei. Filmul, plin de umor si referinte la cultura pop, este o parodie hilara a filmelor de gen catastrofic.

10. Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

Anchorman 2: The Legend Continues este continuarea aventurilor dezbinate ale lui Ron Burgundy (Will Ferrell), un prezentator TV de stiri din anii ’70 care ajunge sa-si construiasca propriul post de stiri, impreuna cu vechea sa echipa. Filmul se bazeaza pe parodierea stirilor si a televiziunilor din acele timpuri, satirizand cultul personalitatii si rivalitatea profesionala.

Top Filme Comedie 2013: Verdictul

2013 a fost un an bun pentru filmele de comedie si aceasta lista cuprinde atat comedii romantice, cat si comedii negre, animatii si chiar filme parodii.