Top seriale rusesti pe Amazon Prime

Top seriale rusesti pe Amazon Prime

Amazon Prime ne ofera o selectie impresionanta de continut, iar printre toate aceste optiuni, vom face un top al celor mai bune seriale rusesti disponibile pe platforma. Fie ca sunt drame istorice, comedii, sau seriile politiste, in acest articol vei descoperi ce seriale rusesti merita sa fie urmarite.

1. Method – drama criminala

Method este un serial televisiv dramatic rusesc lansat in anul 2015, care urmareste povestea unui profiler talentat care lucreaza impotriva criminalilor. Personajul principal, Rodion Meglin, este un la fel de enigmatic si fascinant dupa cum sunt cazurile sale. Acesta devine mentorul unei tinere pasionate de prefilare, iar impreuna ajung sa rezolve situatii sinistre, pline de rasturnari si dezvaluiri socante.

2. Better Than Us – serial SF

Ambientat intr-un viitor foarte apropiat, Better Than Us este un serial care imbina genurile science fiction, drama si criminalistica, pentru a construi un univers in care inteligenta artificiala este o realitate omniprezenta. Povestea se axeaza in jurul unui androide de ultima generatie, dotat cu emotii, care declanseaza o lupta pentru suprematie intre omenire si roboti.

3. Trotsky – seria istorica

Serialul Trotsky aduce in prim-plan viata si cariera unuia dintre cei mai controversati lideri politici din istoria Rusiei, Lev Davidovich Bronstein, cunoscut in istorie sub numele de Leon Trotsky. Aceasta serie va va oferi o perspectiva interesanta asupra vietii unui om care a avut un rol crucial in formarea Uniunii Sovietice si care a trait intr-o perioada extrem de tulbure.

Seriale rusesti de comedie

Natura umana este complexa si ofera un teren foarte vast pentru explorari artistice, iar serialul Kitchen reuseste sa surprinda intr-un mod foarte umoristic universul profesional dintr-o bucatarie de restaurant.

4. Kitchen

Kitchen este un serial povestit in jurul personajul lui Maxim, care ajunge sa lucreze intr-un restaurant de lux din centrul Moscovei. Umorul si situatiile hilare care apar sunt descrise intr-un mod care ii captiveaza pe telespectatori, iar fiecare episod este o explozie de comedie. Atmosfera degajata si savuroasa ofera o perspectiva noua asupra vietii in Rusia.

Seriale politiste rusesti

5. Silver Spoon / Mazhor

Mazhor, sau Silver Spoon, este un serial politist care ne prezinta viata lui Igor, un tanar milionar obraznic si egoist. Dupa ce pus intr-o situatie dificila de tatal sau, Igor ajunge sa lucreze in departamentul de politie si incepe sa rezolve cazuri cu ajutorul colegilor sai. Este interesant sa vedem cum evolueaza personajul principal de-a lungul seriei si cum se implica in fiecare caz in parte.

6. Ekaterina: The Rise / Ekaterina: Vzlet

Alternand intre drame istorice si seriile politiste, Ekaterina: Vzlet urmareste povestea de viata a imparatesei Catherine a II-a a Rusiei. Abordand problemele socio-politice si viata de curte cu un ochi critic, acest serial va va oferi perspectiva unei lumi intre mit si realitate. Inainte de a fi imparateasa, Catherine a luptat cu intrigile si licarile politice ale tarului si nobilimii.

7. Liquidation / Likvidatsiya

Liquidation este un serial politist de actiune bazat pe evenimentele adevarate care au avut loc in Odesa, in anul 1945. Istoricii de pretutindeni vor fi incantati sa urmareasca aceasta serie care reuseste sa ofere o imagine fidela a Rusiei dupa terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, intr-o perioada de tulburari si violenta. Serialul are in centru un politist a carui misiune este sa rezolve o serie de crime, in timp ce dezvaluie intrigi, conspiratii de coruptie si putere.

8. Fartsa

Fartsa este un film dramatic rusesc cu o adancime psihologica sa marcata si complexa. Povestea incepe cu Kirill, un tanar care s-a apucat de vlogging pentru a face fata problemelor sale emotionale. Inspirat dupa Billy Milligan, un caz celebru in care un individ are mai multe personalitati si o abilitate extrasenzoriala unica, Fartsa este o serie excelenta pentru toti cei care iubesc un bun film psihologic.

Pentru cei pasionati de filmele rusesti, aceasta lista cu seriile disponibile pe Amazon Prime vine sa intregeasca universul fascinant al culturii artistice rusesti. Fa-ti o idee despre fiecare serial si bucura-te de serile in care vei fi insotit de actiune, drama si istorie.