Top seriale englezesti pe Hbo Max

Top Seriale Englezesti pe HBO Max

Cu siguranta ca nu iti doresti sa ratezi aceste seriale britanice de pe HBO Max! Mai jos suntem incantati sa va prezentam topul nostru personal al acestor minunate productii.

1. Doctor Who (2005-prezent)

Doctor Who este unul dintre cele mai longevive si populare seriale SF britanice. De la lansarea sa in 1963, povestile despre Doctor, un extraterestru care calatoreste in timp si spatiu intr-o „cabina telefonica”, au captivat milioane de telespectatori din intreaga lume. De-a lungul anilor, Doctorul a trecut printr-o serie de transformari, cu diferite actori care s-au adaugat in rolul principal. Versiunea moderna a inceput in 2005 si in prezent ajunge la sezonul 13. Nu pierdeti ocazia de a urmari aventurile incredibile ale Doctorului si ale companionilor sai!

 • Genuri: Science fiction, Aventura, Drama
 • Creator: Sydney Newman, C. E. Webber, Donald Wilson
 • Actori principali: Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith, Peter Capaldi, Jodie Whittaker

2. Gentleman Jack (2019-prezent)

Gentleman Jack este o veritabila inclatire intre trecut si prezent. Actiunea se petrece in secolul al XIX-lea si se bazeaza pe jurnalul neobisnuit de detaliat al lui Anne Lister, o proprietara de terenuri si industriasa lesbiana din Anglia, care s-a asumat sursa de inspiratie pentru personajul Jack. Seria relieveaza lupta lui Anne, interpretata de Suranne Jones, pentru a obtine respectul contemporanilor sai si pentru a-si controla propria viata amoroasa. In urma intalnirii cu Ann Walker, o sarace a soarte, cale incearca sa o imbunatateasca, in ciuda dificultatilor.

 • Genuri: Drama, Biografie, Romantic
 • Creator: Sally Wainwright
 • Actori principali: Suranne Jones, Sophie Rundle, Rosie Cavaliero

3. The Honourable Woman (2014)

The Honourable Woman este un serial britanic captivant dedicat iubitorilor de intrigi politice si suspans. Serialul urmareste povestea lui Nessa Stein, interpretata de Maggie Gyllenhaal, o femeie de afaceri anglo-israeliana care preia o companie de arme, reconvertind-o intr-una de inalta tehnologie. In timp ce incearca sa faciliteze procesul de pace intre Israel si Palestina, Nessa este prinsa intr-o conspiratie internationala care ameninta propria ei viata si siguranta apropiatilor sai. Nu veti putea sa renuntati la acest thriller politic de inalta clasa!

 • Genuri: Drama, Politic, Suspans
 • Creator: Hugo Blick
 • Actori principali: Maggie Gyllenhaal, Alin Mor, Isaac Hauk Mondi

4.Publicitate Caterpillar Man (2021-prezent)

Publicitate Caterpillar Man este serialul perfect pentru iubitorii de comedie neagra si provocatoare. Creat de Charlie Brooker (cunoscut pentru formatul lugubru si popular Black Mirror), acest spectacol urmareste povestea unui barbat pe nume Desmond Pritchard, un „om-anunt” in secolul al XXI-lea care devine din ce in ce mai obsedat de propria imagine publica si de reputatia sa pe internet. Ironia ascutita si satira sociala a seriei va vor face sa radeti si sa va ganditi in acelasi timp.

 • Genuri: Comedie, Drama, Satira
 • Creator: Charlie Brooker
 • Actori principali: Daniel Rigby, Lydia Wilson, Rupert Everett

5. The Investigation (2020)

The Investigation, este o drama criminala bazata pe faptele reale din spatele cazului de crima a jurnalistului suedez Kim Wall din 2017. Serialul urmareste povestea detectivescului Jens Moller si a echipei sale de cercetare de la politia din Copenhagen, in timp ce dezlega misterul tulburator al mortii lui Wall si in final gasesc vinovatul. Desi intunecat si emotionant, acest show va va tine in suspans pana la ultima scena.

 • Genuri: Drama, Crima
 • Creator: Tobias Lindholm
 • Actori principali: Soren Malling, Pilou Asbaek, Dulfi Al-Jabouri

6. Showtrial (2021-prezent)

Showtrial este fara indoiala un spectacol ce nu trebuie ratat. Acest serial britanic recent adaugat pe HBO Max aduce in prim-plan povestea avocatului Cleo Roberts, interpretata de Celine Buckens, care navigheaza printr-un caz complex de omor, cu un puternic impact asupra societatii britanice. Trecand prin lupta dintre dreptate si injustitie, Showtrial pune sub semnul intrebarii ce inseamna intr-adevar justitia in lumea de astazi.

 • Genuri: Drama, Crima, Thriller
 • Creator: Ben Richards
 • Actori principali: Celine Buckens, Kerr Logan, Lolita Chakrabarti

Pe langa serialele mentionate mai sus, HBO Max ofera de asemenea, o diversitate fantastica de alte productii britanice care asteapta sa fie descoperite. Asadar, nu ezitati sa va scufundati in lumea captivanta a continutului de TV britanic oferit de HBO Max.