Top seriale coreene pe Hbo Max

Top seriale coreene pe HBO Max

Daca esti un fan al seriei coreene si abia astepti sa descoperi care sunt cele mai bune seriale pe care le poti urmari pe HBO Max, atunci ai ajuns in locul potrivit! In articolul de astazi va prezentam un top al celor mai apreciate seriale coreene disponibile pe platforma de streaming.

Top 5 seriale coreene pe HBO Max:

  1. Goblin: The Lonely and Great God (2016-2017)
  2. My Country: The New Age (2019)
  3. Hellbound (2021)
  4. Hometown Cha-Cha-Cha (2021)
  5. The King: Eternal Monarch (2020)

Goblin: The Lonely and Great God

Informatii despre Goblin: The Lonely and Great God

Goblin: The Lonely and Great God este un serial de televiziune coreean de genul fantezie si melodrama care a fost difuzat in perioada 2016-2017. Povestea urmareste viata unui goblin nemuritor, interpretat de actorul Gong Yoo, care cauta o mireasa mortala pentru a pune capat nemuririi sale. In acelasi timp, el se imprieteneste cu un grim reaper care sufera de amnezie, jucat de actorul Lee Dong-wook.

Acest serial a castigat numeroase premii si este considerat o capodopera pentru povestea sa captivanta, efectele vizuale remarcabile si chimia dintre personaje.

My Country: The New Age

Informatii despre My Country: The New Age

My Country: The New Age este un serial de televiziune coreean de genul actiune, drama si istoric, care a fost difuzat in 2019. Povestea se desfasoara in perioada de tranzitie dintre dinastia Goryeo si dinastia Joseon si urmareste destinele a trei prieteni – un nobil, un fiu al unui general si un copil saracit. In timp ce cei trei se confrunta cu conflictele politice si sociale ale epocii lor, ei trebuie sa aleaga intre tradare si loialitate, punand cumva la incercare prietenia lor.

Hellbound

Informatii despre Hellbound

Hellbound este un serial de televiziune coreean de genul actiune, thriller si mister, care a debutat in 2021. Serialul este realizat de Yeon Sang-ho, cunoscut pentru filmul sau de succes Train to Busan. Povestea urmareste evenimentele misterioase care au loc intr-o lume in care oamenii sunt condamnati la iad de catre entitati supranaturale, dar si investigatia unui detectiv care incearca sa inteleaga motivele acestor condamnari nefaste.

Hometown Cha-Cha-Cha

Informatii despre Hometown Cha-Cha-Cha

Hometown Cha-Cha-Cha este un serial de televiziune coreean de genul comedie si romanta care a avut premiera in 2021. Povestea este o armonie intre personajele principale: o dentista talentata si cu o inalta pozitionare sociala, care se intoarce in satul ei natal, si un simpatic barbat de partea locuitorilor sai, care preia cateva meserii si se imprieteneste cu nou venita, pe care o satisface din punct de vedere sentimental si spiritual. Amuzant, sensibil si reconfortant, este un serial care merita vazut!

The King: Eternal Monarch

Informatii despre The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch este un serial de televiziune coreean de genul drama, fantezie si mister, care a avut premiera in 2020. Povestea se invarte in jurul unui imparat coreean al unui univers paralel, interpretat de actorul Lee Min-ho, care ajunge in lumea noastra si descopera existenta unui alt univers. Aici, el se indragosteste de o femeie politist, jucata de actrita Kim Go-eun, care are o legatura cu acest univers paralel.


Seriale coreene notabile mentionate:

Daca ati vazut deja aceste seriale coreene de mai sus sau cautati alte recomandari, aveti in vedere urmatoarele titluri:

  • My ID is Gangnam Beauty (2018)
  • Hotel del Luna (2019)
  • Kingdom (2019-2020)
  • Itaewon Class (2020)
  • The World of the Married (2020)

Indiferent de gusturile dvs. cinefile, exista o multime de seriale coreene interesante de vizionat pe HBO Max. De la drame fantastice la seriale istorice, platforma le are pe toate, oferind un timp de calitate in compania minunatelor personaje si a naratiunilor captivante.