Top Filme Western 2020

Top Filme Western 2020

Cu atat de multe filme noi care au fost lansate in 2020, este usor sa ratezi unele dintre cele mai bune titluri western din acest an. In acest articol, vom prezenta cele mai apreciate filme western din 2020, indragite de critici si fanii genului deopotriva. De la povesti de razbunare si aventura, pana la drame pline de suspans, acest top cuprinde o varietate de filme care sa satisfaca gusturile oricarui cinefil.

Asadar, pregatiti-va sa aflati care sunt Top Filme Western 2020!

1. The Pale Door

Regizor: Aaron B. Koontz

Serifii nu au fost singurele personaje care animau scenele salbatice ale vestului in vremurile vechi. Filmul The Pale Door a combinat genurile western si horror in mod interesant pentru a genera o poveste palpitanta si deosebita.

Una dintre cele mai captivante aspecte ale sale este povestea de baza in sine. Filmul urmareste povestea unei bande de hoti de trenuri care, dupa jefuirea unui tren plin cu aur, se refugiaza intr-un orasel aproape abandonat. Dar ei nu stiu ca orasul este populat de o congregatie de vrajitoare sinistre.

2. News of the World

Regizor: Paul Greengrass

Tom Hanks isi intalneste publicul intr-un rol carismatic in News of the World, un film care demonstreaza ca inca mai exista povesti de spus cu succes in genul western. Bazat pe romanul cu acelasi nume de Paulette Jiles, filmul urmareste incercarea unui barbat de a-si recastiga viata dupa ce razboiul civil american il transforma intr-un strain in propria sa tara.

Eroul, un capitan de armata plin de indoieli si curaj, isi asuma responsabilitatea de a duce o fata in varsta de 10 ani la familia ei dupa ce aceasta a fost capturata si crescuta de indieni. Filmul uneste doua suflete ratacitoare si arata importanta sperantei si iertarii intr-o lume in care oamenii par sa se fi ratacit pe drumul umanitatii.

3. Let Him Go

Regizor: Thomas Bezucha

Cand nu esti multumit cu deciziile luate de cei apropiati si vrei sa ii ajuti sa scape de o viata de mizerie, ce faci? In celebrul film Let Him Go cu Diane Lane si Kevin Costner, sotii Blackledge isi sumoneaza curajul si hotarasc sa-si urmareasca nepoata, care a fost luata de un barbat abuziv si mama ei.

Misiunea lor ii arunca intr-o poveste sinistra, plina de indicii despre nelegiuirile care se petrec in familia nepoatei lor. Filmul reuseste sa combine o poveste de familie cu elementele clasice ale genului western.

Top Filme Western 2020 – mentiuni notabile:

Chiar daca nu au intrat in primele trei pozitii ale clasamentului nostru, aceste filme western din 2020 nu trebuie ignorate. Ele reusesc sa adauge valoare si noi idei intr-un gen care uneori poate fi tratat cu superficialitate.

Irresistible

Regizor: Jon Stewart

Jon Stewart ne prezinta un film cu accente politice in care o vaduva isi asuma conformarea cu rigorile timpului sau, dovedind in final ca ea este, de fapt, in exact acelasi punct cu eroul principal. Filmul este un amestec intre western si comedie romantica pe care fanii ambelor genuri il vor gasi „irezistibil”!

Bacurau

Regizor: Juliano Dornelles, Kleber Mendonca Filho

Coproductie intre Brazilia si Franta, Bacurau prezinta o poveste universala ce combina sfarsitul lumii cu lupta pentru putere si control. Populatia unui mic sat izolat descopera in timp ca a fost transformata in jocul de putere al unei forte straine, invitata de un politician uneori fara scrupule sa isi rezolve problemele. Filmul aduce in prim-plan notiunea de a identifica corect dusmanii intr-o lume in care nimeni nu pare sa mai simta limita dintre bine si rau.

Aceasta a fost lista noastra cu Top Filme Western 2020. Genul western este inca vie si plina de emotie, iar aceste filme sunt doar cateva dintre cele care demonstreaza ca filmele western inca pot surprinde, impresiona si inspira publicul.

Amintiti-va sa va bucurati de aceste filme alaturi de prieteni si familie si sa va impartasiti parerile in sectiunea de comentarii.