Top Filme Acţiune 2019

Top Filme Actiune 2019

2019 a fost un an excelent pentru iubitorii genului de filme de actiune, cu o multitudine de titluri de succes care au facut furori in cinematografe. Iata un top al celor mai bune filme de actiune care merita sa fie vizionate:

1. Avengers: Endgame

Avengers: Endgame ramane unul dintre cele mai mari succese din istoria cinematografiei, fiind al doilea cel mai incasabil film din toate timpurile si incheind o saga epica de 22 de filme ale Universului Cinematografic Marvel. Povestea incepe odata ce eroul si simbolul American Captain America si colegii sai ramasiti incearca sa repare haosul creat de Thanos in filmul anterior, Avengers: Infinity War.

Link extern: IMDb – Avengers: Endgame


2. John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Al treilea capitol al saga de succes cu Keanu Reeves in rolul principal, John Wick: Chapter 3 – Parabellum continua povestea fostului asasin de elita si il prezinta pe acesta in cautarea unei solutii disperate pentru a scapa de o armata intreaga de ucigasi ce vor sa ii ia viata in urma unei oferte de plata pe capul sau. Scenele de lupta intregi, interpreteaza maestrului Keanu Reeves si ale unor surprinzatori actori secundari, precum Halle Berry in rolul unei femei mortale, convin eficient in intensitate si adrenalina.

Link extern: IMDb – John Wick: Chapter 3 – Parabellum


3. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Un spin-off al celebrei francize Fast & Furious, acest film de actiune prezinta povestea ofiterului de politie Luke Hobbs (interpretat de Dwayne „The Rock” Johnson) si a spionului Deckard Shaw (Jason Statham). Ei lucreaza impreuna in incercarea de a impiedica raufacatorul imens si insidios (interpretat de fermecatorul Idris Elba) sa obtina o virus mortal care ameninta intreaga umanitate. Iar tot combatul implica, bineinteles, o multime de masini rapide si cascadorii spectaculoase.

Link extern: IMDb – Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw


4. Spider-Man: Far From Home

Al doilea film solo al tanarului supererou din New York, Spider-Man: Far From Home il urmeaza pe Peter Parker (interpretat de Tom Holland) intr-o calatorie scolara in Europa, in urma evenimentelor dramatice ale filmului Avengers: Endgame. Acolo, Parker se confrunta cu Mysterio (interpretat de Jake Gyllenhaal) in timp ce se lupta cu trecerea sa la popularitate partiala si intoarcerea la realitate, cum ar fi sa ramana prieten cu fata fermecatoare de care se indragosteste, MJ (Zendaya).

Link extern: IMDb – Spider-Man: Far From Home


5. Captain Marvel

Un film de origine a supereroinei cu acelasi nume, Captain Marvel introduce pe Brie Larson in rolul Carol Danvers, o femeie cu puteri extraordinare care se trezeste fara amintiri pe o planeta indepartata. Ea ajunge pe Pamant pentru a se confrunta cu razboinicul intergalactic in timp ce incearca sa descopere adevarul despre trecutul sau. Acest film de actiune cu accente sci-fi se imbina perfect cu restul Universului Cinematografic Marvel si devine o contributie valoroasa la intreaga saga.

Link extern: IMDb – Captain Marvel


Alte filme de actiune notabile din 2019

  • Alita: Battle Angel
  • 6 Underground
  • Gemini Man
  • Ip Man 4
  • Jumanji: The Next Level
  • Zombieland: Double Tap
  • Ford v Ferrari
  • Charlie’s Angels
  • Angel Has Fallen

Speram ca aceasta lista sa va serveasca la planificarea unei sesiune placute de vizionare a filmelor sau intregiri listelor proprii sau preferintelor.