Top Filme Reality TV 2011

Top Filme Reality TV 2011

Filmele reality TV au capturat inima multor oameni in ultimii ani, iar 2011 nu a facut exceptie. Iata un top al celor mai bune filme reality TV care au facut furori in 2011, cu descrieri, liste si enumerari pentru a-ti face timpul petrecut aici cat mai placut. Hai sa incepem!

The Amazing Race 19

In sezonul 19 de la The Amazing Race, am avut parte de si mai multe curse intense, aventuri fascinante si momente memorabile. Concurentii au calatorit in tari precum Indonezia, Danemarca si Panama, participand la o varietate de provocari si jocuri de-a lungul curselor. Cu o selectie excelenta de participanti, acest sezon s-a bucurat de popularitate si de succes.

Moment memorabil

Unul dintre momentele memorabile ale sezonului 19 este cand participantii au trebuit sa escaladeze Turnul Kahlenberg din Viena si sa-l colorizeze complet in verde. A fost atat de impresionant, cat si dificil, dar a oferit o perspectiva uluitoare asupra frumusetii orasului.

Survivor: South Pacific

Survivor: South Pacific a fost al 23-lea sezon al seriei de realitate TV Survivor si a fost difuzat in 2011. In acest sezon, 18 jucatori au concurat pe doua triburi, Savaii si Upolu. Ca noutate in acest sezon am avut intoarcerea a doi fosti jucatori, Benjamin “Coach” Wade si Ozzy Lusth. Ambii au jucat un rol important in desfasurarea jocului si au adaugat un alt strat de complexitate la deja complexa competitie de realitate TV.

Challenge memorabil

In sezonul Survivor: South Pacific, unul dintre cele mai memorabile challenge-uri a fost cel in care participantii trebuiau sa transporte apa pe o rampa folosind doar o toba si sa o colecteze pana cand ei isi umpleau un container. Jocul a fost atat de intens si aproape, incat a tinut telespectatorii lipiti de ecrane. In cele din urma, Upolu a castigat challenge-ul si avantajul in joc.

Big Brother 13

Big Brother 13 a fost un alt sezon fabulos pentru fanii reality TV. Gazduit de celebrul Julie Chen, acest sezon le-a avut ca protagoniste pe cateva dintre cele mai iconice duo-uri din istoria show-ului, precum Rachel Reilly si Brendon Villegas sau Danielle Donato si Dominic Briones. Cu o lista de evenimente socante si inturnaturi de situatie, acest sezon a tinut cu siguranta publicul in suspans.

Moment memorabil

Unul dintre cele mai memorabile momente din Big Brother 13 a fost cand Rachel Reilly, cel mai controversat personaj al sezonului, a castigat competitia si marele premiu de 500.000 de dolari. Acest moment a fost cu siguranta surprinzator si emotionant, dat fiind faptul ca Rachel a fost deseori o tinta in casa si a reusit totusi sa lupte pentru a ramane in competitie si sa castige.

The Bachelor – Season 15

Sezonul 15 a seriesi The Bachelor a fost un alt mare hit in lumea reality TV. Starul sezonului, Brad Womack, a luptat sa isi gaseasca sufletul pereche printre 30 de femei spectaculoase si interesante. Desi timpul nu a stat in picioare pentru relatia lui Brad cu Emily Maynard, spectacolul a furnizat inca muzica si divertisment.

Moment memorabil

Momentul cand Brad Womack si-a ales in cele din urma viitoarea sotie a fost extrem de emotionant si de tensionat. A fost incredibil sa vedem toate acele furtuni emotionale pe care Brad si fetele le-au avut in sezonul 15 si sa le vedem cum li se schimba vietile.

Dancing with the Stars – Season 12

Sezonul 12 de la Dancing with the Stars a incorporat o multime de talent si picanterii. Gazduit de fermecatorii Tom Bergeron si Brooke Burke, acest sezon a adus 11 vedete in lupta pentru trofeu, printre care Hines Ward, Kirstie Alley si Chelsea Kane. Cu astfel de dansuri spectaculoase si momente dramatice, sezonul 12 a ramas in inimile telespectatorilor pentru totdeauna.

Moment memorabil

Lucrarea lui Kirstie Alley si a partenerului ei de dans, Maksim Chmerkovskiy, in salsa lor hollywoodiana a fost un moment memorabil si favorit al sezonului. Cu pasi rapide si sincronizati, acestia au dedicat o interpretare fiare uimitoare si seducatoare.