Top Filme Fantastice 2016

Top Filme Fantastice 2016

Un an in imaginatie si aventuri magice

Anul 2016 a fost plin de calatorii fantastice si aventuri magice, incantandu-ne cu atat de multe povesti incredibile si lumi diferite. De la eroi legendari si creaturi mitice pana la incantatori si vrajitoare, 2016 a avut cate ceva pentru toata lumea in domeniul filmelor fantastice. Haideti sa vedem, asadar, care au fost cele mai bune si memorabile filme fantastice lansate in acel an.

1. Doctor Strange

Doctor Strange este un film Marvel, primele scene ale filmului fiind un preludiu pentru o aventura exploziva. Doctorul Stephen Strange, interpretat de Benedict Cumberbatch, detinea cu maiestrie acest rol impunator si seducator, demonstrand ca nici un super-erou nu este imortal. Acesta invata si descopera tainele magiei. Transformarea sa dintr-un om obisnuit si arogant intr-un adevarat luptator pentru salvarea umanitatii este spectaculoasa si captivanta. Doctor Strange exploreaza o lume complet noua, plina de misticism si magie.

2. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them_ ne transpune intr-o lume magica din anii 1920, alaturandu-ne de calatoriile carturarului Newt Scamander, interpretat dechrizatonicul si haoticul ‘Eddie Redmayne in timp ce acesta exploreaza New York-ul magic si incearca sa captureze mai multe creaturi fermecatoare urmand sa scape din valiza magica. Fantastic Beasts and Where to Find Them poarta semnatura lui J.K. Rowling, celebra autoare a universului ”Harry Potter”, deci sufla-n nostalgie pentru fanii seriei de carti si filme.

3. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Dirijat de ilustrele maini ale lui Tim Burton, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children ne transpune intr-o lume plina de excentricitate si ciudatenii care odata cu descoperirile taciturnului ‘Jake‘_ capata o anvergura si un sens mai nalalt. Cu un iar inspitit Eva Green in rolul personajului principal, Miss Peregrine, si o distributie de copii talenteaza si misteriosi, acest film este o veritabila plimbare in imaginatia lui Burton, iar orice fan al sau va fi cu siguranta incantat. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children captiwa, fermecand cu nemaiintalnita lume plina de personaje si situatii fabuloase.

4. Warcraft

Inspirat de celebra serie de jocuri video cu acelasi nume, Warcraft a fost un film de aventura de anvergura care impresionant in privinta scenelor de lupta, efectelor speciale si fascinantei lor. Cu Duncan Jones la timona, filmul traverseaza diverse regate, oferind personaje multiple si intense pentru ambele mari categorii, orci si umani. La urma urmei, Warcraft a fost un film cu bine si rau, intuneric si lumina, si destinul intregii lumi atarna in balanta.

5. The Jungle Book

The Jungle Book nu ar putea lipsi de la lista noastra de filme fantastice care au cucerit inimile tuturor in 2016. O reimaginare frumoasa si captivanta a povestii universale, regizata de talentatul ‘Jon Favreau si avandu-l in rolul principal pe misteriosul ‘Mowgli, interpretat de Neel Sethi, acest film este un omagiu adus lumii sale fantastice si personajelor sale fascinante. Cu o distributie talentata de voci, cum ar fi Idris Elba, Scarlett Johansson si Bill Murray, The Jungle Book avanseaza in salturi rapide spre sufletul celor spectatori.

6. Kubo and the Two Strings

Unul dintre cele mai vizual impresionante filme fantastice ale anului 2016 este fara indoiala Kubo and the Two Strings. Cu un stil de animatie unic si fascinant, acest film este povestea emotionanta a lui Kubo, un tanar baiat care trebuie sa plece intr-o aventura de neuitat pentru a-si infrunta propriile radacini si destinul sau. Charlize Theron, Matthew McConaughey si Rooney Mara isi folosesc talentele vocale pentru a interpreta personaje nemaipomenite, iar directorul Travis Knight conduce cu mana ferma acest spectacol captivant. Kubo and the Two Strings ne poarta uluitor intr-o lume magica! Gaseste Kubo and the Two Strings la IMDB

Top Filme Fantastice 2016, pe scurt!

Aceasta a fost lista noastra cu cele mai bune si de neratat filme fantastice lansate in 2016. De la eroi legendari si creaturi magice pana la aventuri epice si lumi uimitoare, aceste filme au reusit sa riste, sa emotioneze si sa captiveze inimile spectatorilor de pretutindeni.