Top Filme Erotice 2017

Top Filme Erotice 2017

Anul 2017 a fost plin de filme captivante si provocatoare, dar sa nu uitam si de filmele erotice, care au starnit interesul si imaginatia spectatorilor. In acest articol va prezentam topuri cu diferite categorii de filme erotice din 2017, care au incalzit ecranele cinematografelor si ale caselor, atragand privitori prin scenele si povestile lor senzuale, indraznete si parfoisaza profund.

Top 5 Filme Erotice Dramatice

  1. Fifty Shades Darker – continuarea captivanta a seriei „Fifty Shades of Grey”, filmul ne poarta in universul plin de tandrete si contradictorii al lui Anastasia Steele (Dakota Johnson) si Christian Grey (Jamie Dornan). In aceasta secventa, relatia de dragoste dintre cei doi protagonisti se adanceste si se complica mai mult datorita misterioaselor si obscurelor tenebre din viata lui Christian.

  2. Below Her Mouth – cand Dallas (Erika Linder), un dulgher lesbian, se intalneste cu Jasmine (Natalie Krill), o editoare de moda casatorita, scanteia dintre ele creste instantaneu, scotand in evidenta pasiunea si dorinta sexuala reprimate in interiorul lor.

  3. The Last Face – in acest film regizat de Sean Penn, Charlize Theron si Javier Bardem joaca rolurile a doi doctori care lucreaza in Liberia, in conditii extreme. Pasiunea dintre ei se dezvolta intr-un cadru sexy si violent deopotriva, imbinand romantismul cu implicarea lor in rezolvarea problemelor umanitare.

  4. The Killing of a Sacred Deer – in acest thriller psihologic (cu accente erotice pronuntate), Nicole Kidman si Colin Farrell formeaza un cuplu perfect, cu o viata marcata de ritualuri sexuale ciudate si fixatii morbide. Naratiunea macabra si intens sexuala este sustinuta de o regie impecabila, in stilul specific al lui Yorgos Lanthimos.

  5. Newness – filmul prezinta povestea emotionanta a unui tanar cuplu (Nicholas Hoult si Laia Costa) care isi exploreaza relatia si sexualitatea in lumea aplicatiilor de intalniri si a confruntarii cu conexiunile efemere, comunicand despre necunoscutele si dificultatile provocate de viziunile lor contra-dicarorzadzaica asupra libertinismului.

Top 3 Filme Erotice cu Actiune si Thriller

  1. Atomic Blonde – in acest film de actiune regizat de David Leitch, Charlize Theron interpreteaza rolul unei spioane sexy si letale. Cu o prezenta ecranizata exploziva si scene de lupta incantatoare (dar si scene de amor intre Theron si Sofia Boutella), „Atomic Blonde” promite sa electrizeze spectatorii.

  2. The Beguiled – in acest thriller erotic cu accente sudiste, regizat de Sofia Coppola, Nicole Kidman, Kirsten Dunst si Elle Fanning interpreteaza trei femei singuratice care locuiesc intr-un internat pentru fete. Cand un soldat ranit (interpretat de Colin Farrell) apare in viata lor, tensiunile si atractia sexuala intre personaje cresc pana la un punct exploziv.

  3. Red Sparrow – Jennifer Lawrence isi etaleaza latura sexy si letala in rolul unei balerine care este transformata intr-o spioana in acest thriller captivant, in care ea trebuie sa-si foloseasca trupul si mintea pentru a supravietui si a subjuga persoanele influente. Acest film abunda in scene erotice si situatii tensionate, mentinand audienta cu sufletul la gura de la inceput pana la final.

Sigur ca acest top poate sa continue si cu alte filme erotice, dar puteti sa va faceti o idee despre cum a fost anul 2017 in ceea ce priveste continutul erotic de la Hollywood si nu numai. Provocarea este de a ramane in ton cu aceste filme, de a privi scenele erotice ca fiind adaptate intr-un alt context, in care nu doar dorinta sexuala ci si trairea emotionala fac parte din uni-versele create in acest top.