Top Filme Crimă 2017

Top Filme Crima 2017: O selectie impresionanta

Un gen care mereu atrage atentia fanilor de filme este crima. Prin urmare, pentru a va ajuta sa nu ratati cele mai bune dintre acestea, am creat un top al celor mai bune filme de crima din 2017. Va oferim o selectie variata, de la cele mai cunoscute si apreciate, pana la cele mai misterioase si intrigante.

Detalii despre fiecare film

1. Baby Driver

Acest film reuseste sa surprinda publicul cu o poveste interesanta si emotionanta. Speram sa va placa povestea unui tanar care sufera de o problema de auz si care se ocupa de organizarea unor jafuri. Actiunea se desfasoara pe un fond muzical interesant si cu multa adrenalina.

2. Asasinarea lui Iesse James

Un film regizat de Rian Johnson, cu Daniel Craig in rol principal, in care o crima neobisnuita are loc intr-un oras mic. Astfel, un detectiv intra in scena pentru a rezolva misterul si a dezvalui intreaga adevar. Filmul are o atmosfera unica si te tine captive pana la ultima scena.

3. Spider-Man: Homecoming

Aceasta versiune a filmului Spider-Man ne-a surprins pe toti cu un nou erou tanar si plin de energie. Exista multa actiune si umor in acest film si, de asemenea, cateva mesaje importante despre responsabilitate si maturitate. Fara indoiala, este un film pe care trebuie sa-l vizionezi daca esti fan al genului crima si actiune.

4. Wind River

Filmul prezinta povestea unui vanator care descopera un cadavru intr-o rezervatie indiana. Astfel, se implica in investigatia crimei si se confrunta cu un trecut tulbure si cu o adevar neasteptat. Wind River ofera o privire intensa asupra traumelor si vietii dure din zonele indepartate ale Americii.

5. Darkest Hour

Darkest Hour este un thriller captivant si bine regizat care il prezinta pe Gary Oldman in rolul lui Winston Churchill. Filmul se refera la deciziile dificile cu care se confrunta Churchill in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si aduce in discutie moralitatea si sacrificiul. Fiecare scena este intensa si atmosfera este pregnanta.

6. The Killing of a Sacred Deer

Acest film straniu si tulburator prezinta povestea unui medic care este vazut ca un zeu in societatea sa si care, pentru a rascumpara un pacat, trebuie sa se confrunte cu o alegere sumbra. Filmul contine imagini puternice si o poveste intriganta, care te tine in suspans pana la sfarsit.

7. Brawl in Cell Block 99

Vince Vaughn isi schimba complet imaginea in acest film de actiune si drama, in care interpreteaza un fost boxer care se transforma intr-un traficant de droguri. Personajul sau este arestat si incarcerat in cea mai periculoasa inchisoare din tara, unde trebuie sa se confrunte cu diverse provocari.

8. Good Time

Good Time este povestea unui tanar care ajunge intr-o situatie complicata si dezorientanta dupa ce un jaf dat impreuna cu fratele sau ajunge sa dea gres. Filmul prezinta aventurile prin care trece pentru a evita arestarea si a-si proteja fratele, si e plin de momente intense si epuizante.

9. You Were Never Really Here

Filmul prezinta povestea unui veteran traumatizat care se ocupa cu gasirea si recuperarea unor fete disparute si traficate. Cu o interpretare incredibila a lui Joaquin Phoenix, episodul ofera o perspectiva cruda si intensa asupra unor teme precum razbunarea si trauma.

10. Shot Caller

In acest film, un om de afaceri respectat este inchis dupa ce provoaca accidental moartea unui om intr-un accident de masina. Shot Caller prezinta transformarea personajului intr-un criminal periculos in timpul detentiei si lupta sa cu sistemul de justitie american.

11. Roman J. Israel, Esq.

Interpretat de Denzel Washington, Roman J. Israel este un avocat cinstit si dedicat care isi da seama ca sistemul este rupt si ineficient. In acest film, urmarim povestea sa si lupta pentru a ramane devotat principiilor sale morale in fata adversitatii.

Sarind la box-office si in inimile fanilor

Aceasta a fost lista noastra cu cele mai bune filme de crima pe care le-am apreciat in 2017. Am dorit sa cream un top variat, astfel incat sa putem incanta o multime de gusturi si preferinte. Suntem siguri ca veti gasi in aceasta lista filme care va vor intriga si va vor ramane in memorie pentru mult timp.