Top Filme Aventuri 2020

Top Filme Aventuri 2020

Filmele de aventuri reprezinta genul care ne provoaca imaginatia si ne indeamna sa visam la lumi fantastice si povesti uluitoare. In acest articol, va prezentam un top cu cele mai bune filme de aventuri lansate in 2020. Va lasam sa va delectati cu aceste creatii cinematografice si sa va pierdeti in lumea lor plina de actiune, suspans si emotie.

1. Avatar 2

Regizor: James Cameron
Actori principali: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

In urma succesului inregistrat de primul film din serie, Avatar 2 ne duce din nou pe Pandora, o planeta populata de fiinte uriase albastre, cunoscute sub numele de Na’vi. Poate fi un bun inceput pentru lista noastra de top filme aventuri 2020. In aceasta continuare, descoperim noi zone ale planetei si facem cunostinta cu triburi inedite. Increderea regizorului James Cameron in tehnologia 3D ne ofera imagini spectaculoase si scene de actiune memorabile.

2. Mulan

Regizor: Niki Caro
Actori principali: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong

Inspirat de legenda chineza a razboinicei care s-a travestit in barbat pentru a-si apara familia si patria, Mulan este o adaptare live-action a animatiei Disney cu acelasi nume. Filmul este o poveste despre curaj, sacrificiu si dragoste de tara, cu scene de lupta impresionante si efecte vizuale deosebite.

3. Jumanji: The Next Level

Regizor: Jake Kasdan
Actori principali: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan

Continuarea aventurilor din „Jumanji: Welcome to the Jungle”, Jumanji: The Next Level ne relanseaza in lumea virtuala a jocului video Jumanji, alaturi de personajele interpretate de Dwayne Johnson, Kevin Hart si Karen Gillan. De aceasta data, jucatorii vor trebui sa faca fata unor noi provocari in mediulurilor noi si capcanele intunecate ale jocului, pentru a ajunge la urmatorul nivel si a-si salva prietenii.

4. Sonic the Hedgehog

Regizor: Jeff Fowler
Actori principali: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden

Eroul rapid al lumii video, Sonic, debuteaza pe marile ecrane in Sonic the Hedgehog. In film, Sonic trebuie sa faca echipa cu un politist (James Marsden) pentru a-si proteja planeta de Dr. Robotnik (Jim Carrey), un geniu malefic care vrea sa captureze Sonic pentru a-i folosi puterile in propriul interes.

5. Incredibilul aventura a lui Robert Malemute

Regizor: Richard Gray
Actori principali: Richard Gray, Renee Gray, Steve Jarnatt

Incredibilul Aventura a lui Robert Malemute este un film indie, realizat cu un buget redus, dar extrem de original si antrenant. Isi merita locul intre cele mai bune filme de aventuri ale anului 2020. In acest film, urmarim parcursul lui Robert Malemute, un om obisnuit care se trezeste dintr-o data transformat intr-un personaj cazut din alte timpuri. Acest “erou” e antrenat intr-o serie de evenimente incredibile, pline de pericole si situatii amuzante.


6. Disney’s The Call of the Wild

Regizor: Chris Sanders
Actori principali: Harrison Ford, Omar Sy, Cara Gee

Adaptarea cinematografica a romanului clasic „The Call of the Wild” de Jack London, filmul Disney’s The Call of the Wild ne prezinta povestea legaturii dintre exploratorul John Thornton (Harrison Ford) si un caine de sanie, Buck, in Alaska secolului al XIX-lea. Cu efecte vizuale impresionante si o poveste emotionanta, acest film este un spectacol vizual de neratat pentru iubitorii de aventuri.

7. Scoob!

Regizor: Tony Cervone
Actori principali: Will Forte, Mark Wahlberg, Zac Efron

De data aceasta, in Scoob!, o reinventare animata a povestilor si personajelor clasice, Scooby-Doo si prietenii sai se intalnesc cu alti eroi animati pentru a rezolva un mister si pentru a opri o amenintare globala. Actiunea, umorul si efectele speciale ale acestui film il fac pe ‘Scoob!’ o propunere interesanta pentru cei mari, dar si pentru cei mici, in cautarea unor filme de aventuri din 2020.

8. The Secret Garden

Regizor: Marc Munden
Actori principali: Dixie Egerickx, Colin Firth, Julie Walters

O alta adaptare deosebita din literatura clasica, The Secret Garden ne prezinta povestea orfanei Mary Lennox care descopera o gradina magica ascunsa pe teritoriul mosiei unchiului sau. Povestea sa plina de culori si miracole constituie una dintre cele mai interesante propuneri de filme de aventuri din cinema-ul 2020.

9. The Witches

Regizor: Robert Zemeckis
Actori principali: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci

Reinnoirea povestii clasice „The Witches”, de Roald Dahl, ne-o aduce in viziunea regizorului Robert Zemeckis si cu Anne Hathaway in rolul celei mai terifiante vrajitoare dintre toate – Marea Vrajitoare. Acest film de aventuri este perfect pentru oricine cauta putina magie si suspans in serile de vizionare, deoarece recreeaza cu succes atmosfera intunecata si misterioasa a povestii originale.


In final, lista celor mai bune filme de aventura ale anului 2020 cuprinde si alte titluri excelente precum Dolittle, Fantasy Island, Onward si The Glorias. Filmele mentionate ofera momente de amuzament, suspans si emotie si te poarta in locuri dintre cele mai exotice si fantastice.