Top Filme Animaţie 2017

Top Filme Animatie 2017

2017 a fost un an fantastic pentru filmele de animatie, avand o multime de titluri remarcabile. Asadar, in acest articol ne vom dedica intregii topuri, liste si descrieri ale celor mai bune filme de animatie ale anului 2017. In lista noastra veti intalni filme de aventura, comedii si povesti emotionante pentru intreaga familie. Fara a mai pierde timpul, sa trecem la topul nostru cu cele mai bune filme de animatie ale anului 2017!

1. Coco

Coco ne aduce o poveste emotionanta si plina de culoare, urmarind viata micului Miguel, care viseaza sa devina un muzician talentat. Actiunea se petrece in timpul sarbatorii mexicane a mortilor sau „Dia de los Muertos”. In incercarea sa de a-si atinge visul de a canta si a castiga respectul familiei sale, Miguel ajunge intr-o lume plina de aventura in tara mortilor, descoperind secretele si misterele din istoria familiei sale.

2. Masini 3

In Masini 3 (Cars 3), renumitul pilot Fulger McQueen se confrunta cu noi incercari si aventuri pe circuitul de curse. Dupa ce se trezeste sa-l vada pe formidabilul pilot rookie Jackson Storm domni look, McQueen se simte incapabil sa concureze cu noile generatii de masini. Asadar, McQueen decide sa se retraga din competitie si sa se antreneaza mai mult ca sa premare legendara cariera. Masini 3, cu siguranta, satisface asteptarile fanilor seriei, punand in prim-plan excursuri si curse rapide sau lectii despre prietenie si depasirea obstacolelor.

3. Eu sunt Groot – Gardienii Galaxiei – Volumul 2

Eu sunt Groot – Gardeinia Galaxiei – Volumul 2 (I am Groot – Guardians of the Galaxy Vol. 2) ne readuce cea 5 eroi din Vol. 1, care colaboreaza impotriva trupelor raufacatorilor. Filmul se concentreaza pe personajul Peter Quill/Star-Lord si misterul nasterii lui, dezvaluindu-ne, la randu-i, adevarata identitate a tatalui sau. Cu o actiune incredibila, efecte vizuale desavarsite si o coloana sonora de exceptie, Gardienii Galaxiei Vol. 2 indeplineste toate asteptarile fanilor seriei Marvel.

4. Lego Batman: Filmul

Lego Batman: Filmul (The Lego Batman Movie) ne prezinta aventurile lui Batman realizate in faimosul stil LEGO. In film, Batman lupta cu raufacatorii sai de renume precum Joker si se straduieste sa invete lectii pretioase despre prietenie si munca in echipa. Filmul combina elementele de actiune si aventura cu umorul sarcatic, desavarsit de personajele LEGO si face fiecare scena sa fiie spectaculoasa.

5. Fetita si padurea minunilor

Fetita si padurea minunilor (The Girl and the Magic Forest) se concentreaza pe povestea unei mici fetite orfane care, in cautarea unui refugiu, se trezeste intr-o padure fermecata. Filmul ne captiveaza cu povestea emotionata si magica care transmite mesaje despre speranta si dragoste. Desi acest film poate parea directionat spre copii, aspectele vizuale deosebite si plictisul de simboluri face Fetita si padurea minunilor o aventura de neuitat pentru toate varstele.

6. Valerian si orasul celor o mie de planete

Valerian si orasul celor o mie de planete (Valerian and the City of a Thousand Planets) ne poarta intr-un univers indepartat, unde se afla imensul oras spatial Alpha. Aici, avem parte de aventurile eroului Valerian si ale partenerei sale Laureline, care trebuie sa descopere un pericol ascuns ce ameninta Alpha si intregul univers. Excelenta animatie a personajelor si mediului inconjurator completeaza minunat actiunea plina de suspans, iar complexitatea lumii Alpha merita o atentie deosebita.

7. Capitanul Stangas

Un film ecolologic pentru intreaga familie, Capitanul Stangas (The Left Handed Captain) povesteste aventurile unui capitan pirat care, in urma unei promisiuni facuta mamei sale, promite sa nu mai fata rau si sa isi foloseasca abilitatile sa se confronte lumea pericolelor care il asteapta. Capitanul Stangas avem parte de aventuri pline de actiune si surprize.

8. Emoji: Filmul

In final, titlul cu care incheiem lista este Emoji: Filmul (The Emoji Movie). Acest film spune povestea vorbaretilor emoji de pe smartphone-uri si incercarile lor de a se salva din lumea lor digitala. Desi primeste numerosi critici, filmul este cu prisosinta amuzant si captivant pentru cei mici.

In concluzie, 2017 a fost un an extraordinara pentru filmele de animatie, oferindu-ne o gama larga de titluri interesante si diferite. Aceste opt filme de animatie din topul nostru au purtat in lumea deosebite povesti, fiecare aducand vazuta de arta si incantare pentru intreaga familie.