Top seriale rusesti pe Netflix

Top Seriale Rusesti pe Netflix

Netflix este un serviciu de streaming care ofera o varietate uriasa de seriale si filme de la producatori din intreaga lume. Printre acestea se numara si serialele rusesti, care au reusit sa atraga un numar impresionant de fani datorita intrigilor complexe, a personajelor puternice si a peisajelor spectaculoase. In acest articol, vom trece in revista top seriale rusesti pe Netflix, oferind o scurta descriere pentru fiecare si un link catre pagina oficiala IMDB a serialului.

1. Catedrala Episcopala (The Queen of Spades)

Catedrala Episcopala este un serial istoric lansat in 2020, care ii are in rolurile principale pe Svetlana Hodyaeva, Kirill Zinoviev si Mihail Gorevoi. Actiunea serialului se desfasoara in Sankt Petersburg in secolul al XIX-lea si urmareste povestea contesei Anna, care primeste un dar misterios – o carte magica despre celebra ”Regina a picilor”. Folosind aceasta carte, Anna incepe sa influenteze viata si soarta oamenilor care o inconjoara, dar trebuie sa suporte si urmarile faptelor sale.

Sezoane si episoade

Catedrala Episcopala este un serial cu un sezon, ce contine un numar de 8 episoade.

2. Iieroglif/Hierogliphica (Sherlock:The Russian Chronicles)

Iieroglif este un serial lansat in 2020, avand la baza personajele create de Arthur Conan Doyle, dar cu o abordare rusa. Serialul ii are in rolurile principale pe Maksim Matveyev si Vladimir Mishukov. Serialul urmareste povestea lui Sherlock Holmes si a doctorului Watson, care au ajuns in Rusia pentru a rezolva un caz misterios legat de un cod secret inscris pe o mumie.

Sezoane si episoade

Iieroglif are un sezon si 8 episoade.

3. Kodieks tchiesti/Chessonis Codex (Codex of Honor)

Kodieks tchiesti este un serial lansat in 1999, care a avut un efect important asupra publicului rusesc. Actiunea serialului se desfasoara in perioada post-sovietica si urmareste viata unui grup de politisti care lupta impotriva coruptiei si a crimelor organizate. Serialul are mai multe elemente de realism si foloseste cu pricepere personaje complexe si relatii intre acestia, fapt ce a atras o multime de fani.

Sezoane si episoade

Codex of Honor are 18 sezoane, dar numarul de episoade variaza in fiecare sezon.

4. Hotel Electra (Electrohotelectrica)

Hotel Electra este un serial lansat in 2021, care urmareste personajul principal, Aleksei Zapivalov, care mosteneste un hotel lasat in ruine dupa moartea mamei sale. Aleksei decide sa-l redezvolte si sa-l transforme intr-un loc de lux, insa afacerea lui atras atentia unor forte periculoase care incearca sa puna mana pe acel loc.

Sezoane si episoade

Hotel Electra are doar un sezon, cu un numar de 8 episoade.

5. Otchiewidiec/The Witness

Otchiewidiec este un serial lansat in 2018, care urmareste viata unei fete de 19 ani care asista la o crima si trebuie sa lupte pentru a supravietui intr-o lume plina de pericole. Serialul este un thriller captivant care pastreaza tensiunea pana la ultimul moment.

Sezoane si episoade

The Witness are un sezon, care contine un numar de 16 episoade.


Personalitatile complexe ale personajelor, actiunea captivanta si intrigile bine construite sunt cateva dintre ingredientele care fac ca aceste seriale sa fie atat de apreciate de publicul international. Daca sunteti in cautarea unor seriale noi si diferite de ce ofera piata internationala, nu ezitati sa incercati aceste seriale rusesti, deoarece sunt cu siguranta o optiune potrivita.