Top seriale chinezesti pe Netflix

Top Seriale Chinezesti pe Netflix

Netflix este o sursa minunata de divertisment si, in ultimii ani, productiile asiatice au crescut in popularitate in intreaga lume, iar serialele chinezesti nu fac exceptie. Daca sunteti in cautarea unor seriale chinezesti pentru a va bucura pe Netflix, acest articol va va oferi topul celor mai bune optiuni disponibile in prezent.

1. Eternal Love / Love and Destiny

Eternal Love, Love and Destiny este un serial chinezesc de televiziune bazat pe romanul Three Lives Three Worlds, rodit de calatoriile unui zeu si a rodestei sale care se intalnesc si devin indragostiti in cursul a trei vieti incalcite. Aceasta serie combina elemente de dragoste, aventura si supranatural intr-un mod captivant si bine realizat.

2. The King’s Avatar

The King’s Avatar este un serial chinezesc despre eSports cu o poveste captiva de succes, dragoste si camaraderie, isi centreaza actiunea in jurul protagonistului Ye Xiu, un jucator profesionist care este obligat sa se retraga dintr-o echipa de inalta competitie si este nevoit sa inceapa totul de la zero. Acesta se bazeaza pe romanul web cu acelasi nume.

3. Detective L

Detective L este un serial chinezesc de detectiv care incepe in 1930. Luo Fei, un geniu al detectivilor, si partenerul sau, Bai YuXuan, trebuie sa rezolve o serie de crime misterioase si sa dezlege secretele ascunse in spatele lor.

4. Tientsin Mystic

Tientsin Mystic este un serial chinezesc de mister si supranatural, care urmareste povestea unui misterios om de stiinta si a unei preotese care isi unesc fortele pentru a cerceta un secret vechi si sinistru, intr-un oras de coasta in timpul invaziei japoneze a Chinei in timpul anilor 1930.

5. Ashes of Love

Ashes of Love este o serie de televiziune fantastica si romantica bazata pe romanul online Heavy Sweetness, Ashlike Frost. Aceasta spune povestea lui Jinmi, un zeu florii, si a printului Phoenix, care se indragostesc pe masura ce invata sa se descurce cu legaturile si dezamagirile vietii.

6. Accidentally in Love

Accidentally in Love spune povestea unui cantaret care se ascunde sub o identitate si una dintre fanele sale. Cei doi isi dau seama ca se descurca bine impreuna, declansand astfel o adevarata comedie romantica.

7. The Untamed

The Untamed ne prezinta un taram magic in care scoli si clanuri de cultivator se bazeaza pe energia lor spirituala pentru a pastra pacea si a opri fortele malefice de la savarsirea raului. Protagonistul Wei Wuxian isi formeaza un clan puternic cu ajutorul prietenului sau, Lan Wangji, si amandoi devin eroi legendari. In acelasi timp, serialul urmareste si tragedia si revolta lor personala, acestea oglindind lupta intre bine si rau.

8. Love O2O

Serialul Love O2O este bazat pe romanul popular Just One Smile Is Very Alluring, si urmareste povestea a doi studenti pasionati de jocuri online care se indragostesc si incep o frumoasa poveste de dragoste, atat in lumea virtuala cat si in cea reala.

9. A Love So Beautiful

A Love So Beautiful este un serial chinezesc de televiziune care spune povestea de dragoste dintre Chen Xiaoxi si Jiang Chen, cei doi fiind prieteni de tineri care urmeaza sa-si aprofundeze relatia in timpul adolescentei si al vietii de adult.

10. Meteor Garden

Meteor Garden este o serie chinezesca realizata dupa manga populara japoneza si anime cu acelasi nume, Hana Yori Dango. Povestea urmareste aventurile si viata amoroasa a protagonistului, Shan Cai, care este hotarata sa-si urmeze inima, in ciuda presiunilor din lumea in stilul bogat in care se afla.

11. Ode to Joy

Acest serial chinezesc se axeaza pe povestile si trairile a cinci femei diferite, care locuiesc in aceeasi cladire de apartamente din Shanghai. Impreuna, invata sa lupte si sa depaseasca provocarile vietii lor personale si profesionale, dovedind atat importanta prieteniei, cat si a perseverentei.

Dupa cum puteti vedea, exista o varietate larga de seriale chinezesti disponibile pe Netflix, cu tipuri si tematici diverse, atat de la seriale de actiune si fantastica, pana la drame romantice si comedii. Asadar, inarmat cu aceasta lista de recomandari, alegeti un serial, asezati-va confortabil si pregatiti-va sa explorati noul val de productii chinezesti care cucereste inimile telespectatorilor din intreaga lume.