Top Filme Western 2019

Top Filme Western 2019: Calaretii isi fac simtita prezenta intr-un nou an de filme de succes!

2019 a fost un an fascinant pentru iubitorii de filme western, cu titluri noi si revigorante ce au reusit sa cucereasca atat inimile criticilor, cat si a publicului in egala masura. In acest articol, o sa trecem in revista Top Filme Western 2019, incluzand un scurt rezumat al fiecarei pelicule si – bonus! – un link avantajos pentru cei care doresc sa afle mai multe informatii despre fiecare film in parte.

Fara sa mai lungim vorba, haideti sa ne imbarcam in calatoria aceasta plina de praf si prastie si sa exploram cele mai bune filme western din 2019!

1. The Sisters Brothers

The Sisters Brothers este un film francez de gen western bazat pe romanul omonim scris de Patrick DeWitt. Filmul, regizat de Jacques Audiard, urmareste povestea a doi frati – Charlie si Eli Sisters – care isi traiesc viata ca asasini in slujba unui enigmatic comanditar.

Actiunea filmului

Datori unui incident neprevazut,tiintificul Hermann Kermit Warm este tinta lor urmatoare. Insa acesta, fiind insotit de un detectiv priceput, ii va pune la grea incercare pe fratii Sisters, care vor fi nevoiti sa tina pasul intr-un mediu ostil si intr-o lume in continua schimbare.

Cati pasi va mai putea sa faca Hermann Warm alaturi de Eli si Charlie Sisters? Am nevoie de doi oameni pe care nu ii pot gasi intr-o turma de telegrame!

Un film impresionant cu un final uimitor!

Mai mult, The Sisters Brothers este laudat pentru interpretarile impresionante ale actorilor – in special ale lui Joaquin Phoenix si John C. Reilly -, dar si pentru regia priceputa si scenariul palpitant.

2. Deadwood: The Movie

Deadwood: The Movie e un film western care, intr-o maniera fastuoasa si adesea sangeroasa, aduce in prim-plan continuarea povestii orasului prosper, dar si violent Deadwood, prezent din popularul serial Deadwood de la HBO.