Top Filme Romantice 2020

Top Filme Romantice 2020

Filmele romantice reprezinta o atractie constanta pentru cinefili datorita abordarii delicate si a emotiilor pe care le transmit. Anul 2020 a adus cu el o serie de premiere in acest gen, pe care nu avem cum sa le ratam. De aceea, am creat un top cu cele mai bune filme romantice lansate in 2020, pentru a ne bucura de emotii si dragoste.

Sa incepem! – Tenet

Tenet este unul dintre cele mai de succes filme din 2020. Desi este in mare parte un thriller de actiune, exista un adevarat sentiment romantice intre protagonist si personajul feminin. Acest film impresionant de Christopher Nolan iti arata o lume in care spionii il urmeaza pe protagonist, in incercarea lor de a o salva pe sotia unui traficant de arme rusesc.

Tenet – IMDb

O poveste clasica – Emma

Un alt film romantic minunat din 2020 este Emma. Acest film este bazat pe romanul lui Jane Austen si il prezinta pe personajul titular, Emma Woodhouse, o tanara care ii place sa-si petreaca timpul aranjand intalniri intre prietenii sai. Cu toate acestea, propriile sale sentimente raman incurcate, iar in cele din urma realizeaza ca lucrurile sunt mai complicate decat par.

Emma – IMDb

Dragoste in Munti – Clouds

Clouds este un film de dragoste profund de inspirational si emotionant, bazat pe povestea adevarata a lui Zach Sobiech, un tanar de 17 ani diagnosticat cu cancer, care si-a facut din ultimele zile un cantec de dragoste pentru intreaga lume. Este un amestec perfect de comedie, drama si emotie care te va face sa apreciezi fiecare moment al vietii.

Clouds – IMDb

Dragoste adolescentina – To All the Boys: P.S. I Still Love You

To All the Boys: P.S. I Still Love You este continuarea popularului film To All the Boys I’ve Loved Before si se axeaza pe povestea de dragoste dintre Lara Jean si Peter. Acesta este un film romantic dulce si cald despre dificultatile si bucuriile cresterii si a dragostei adevarate.

To All the Boys: P.S. I Still Love You – IMDb

Amintiri din trecut – The Lovebirds

The Lovebirds este un film romantic plin de umor, iar protagonistii incearca sa descopere misterul unui om ucis si sa-si salveze relatia care se destrama. In spatele actiunii pline de suspans si a cazului, cei doi protagonisti simt ca ultimul test al dragostei lor dauneaza relatiei.

The Lovebirds IMDb

Dragoste imposibila – The High Note

The High Note este un film romantic despre o cantareata de succes si asistenta ei care isi doresc sa-i cante propriile cantece. Acest film combina in mod excelent elementele de comedie, drama, muzica si dragoste, punand in prim-plan o poveste de dragoste atat de improbabila, cat si convingatoare.

The High Note – IMDb

Drama si dragoste – The Photograph

The Photograph este o poveste de dragoste dulce-amarui, despre doi oameni care cauta sa isi dezvolte o poveste de dragoste bazata pe amintirile unei alte povesti de dragoste. Acest film exploreaza delicatetea si puterea iubirii, cat de indispensabila este pentru fericirea noastra, si cat de fragila poate fi.

The Photograph – IMDb

Dragoste la distanta – La Piscine

La Piscine, un film stralucitor cu o frumoasa poveste de dragoste si cu un decor invaluitor, care iti arata cum destinul isi poate schimba intoarcerile neasteptate. Filmul surprinde acest moment magic si arata ca dragostea adevarata nu cauta in exterior, ci in strafundurile inimii celor care iubesc.

La Piscine – IMDb

Dragoste in vremuri tulburi – After We Collided

After We Collided este continuarea romantei tumultuoase dintre Tessa si Hardin, care se intoarce la facultate pentru a incerca sa reanimeze scanteia initiala a iubirii lor. Acest film lasa sa se vada din plin infatisarile incalcite ale dragostei si demonstreaza ca iubirea adevarata se poate realiza doar daca amandoi partenerii invata sa se accepte unul pe celalalt.

After We Collided – IMDb

Nu ratati si alte recomandari de filme romantice

Acest top de filme romantice din 2020 nu este o lista exhaustiva. Sigur, exista si alte filme care merita sa fie vizionate. Totusi, speram ca aceasta lista reuseste sa ofere o combinatie perfecta intre povestile clasice, cele de dragoste adolescentina si cele moderne.