Top Filme Reality TV 2015

Top Filme Reality TV 2015

Reality TV a fost un gen iubit de public pentru ca ne ofera o perspectiva asupra vietii altora si ne ofera si o idee despre cum ar fi sa fim in situatia lor. In 2015 s-au facut cateva filme excelente care au fost inspirate de reality TV. Iata lista cu cele mai bune filme reality TV din 2015:

1. UnREAL

UnREAL este un serial de televiziune american care prezinta culisele unui show de televiziune fictiv de tip reality numit Everlasting. Serialul a debutat in 2015 si este inspirat de filmul de scurtmetraj „Sequin Raze” al co-creatoarei Sarah Gertrude Shapiro, precum si de experienta sa de a lucra la emisiuni reality TV. UnREAL a primit recenzii pozitive si a fost laudat pentru scenariul sau bine construit si pentru distributie.

Personaje principale

 • Rachel Goldberg – o producatoare asistenta la Everlasting
 • Quinn King – producatoarea executiva a Everlasting
 • Chet Wilton – creatorul Everlasting si iubitul lui Quinn

Episoade de succes

 • S1E1: „Return” – Rachel se intoarce la Everlasting, dar isi da seama cat de greu va fi sa se adapteze din nou la munca alaturi de Quinn si Chet.
 • S2E9: „Espionage” – Producatorii misiunii apeleaza la scheme iesite din comun pentru a obtine drama si audienta.

2. The Amazing Race

The Amazing Race este un reality show american prezentat de Phil Keoghan si a avut premiera in 2001. In cursa uimitoare, echipele de doi participanti concureaza intr-o serie de curse care se desfasoara in diferite locatii din intreaga lume. Scopul este de a termina cursa cat mai repede posibil, iar ultima echipa care ajunge la punctul de control (inainte ca toate celelalte echipe sa ajunga acolo) este eliminata.

Echipe de succes din editia 2015

 • Laura si Tyler – au fost invingatorii editiei a 26-a si au primit premiul de $1.000.000.
 • Hayley si Blair – au ajuns pe locul al doilea si au fost foarte aproape de a castiga cursa, dar au luat o decizie gresita care le-a costat victoria.

3. Survivor: Worlds Apart

Survivor: Worlds Apart a fost 30-a editie a show-ului „Survivor” si a avut premiera in 2015. Concurentii erau despartiti in trei echipe care s-au bazat pe structura sociala a americana: „Chips” (alba), „Americani cu venituri medii” (albastra) si „No class” (rosie). Scopul participantului Survivor este de a fi ultimul concurent care ramane in competitie, castigand premiul in valoare de 1.000.000 USD si titlul de Sole Survivor.

Participanti celebri in editia Worlds Apart

 • Mike Holloway – castigatorul sezonului, recompensat cu premiul de $1.000.000 si titlul de Sole Survivor
 • Carolyn Rivera – a avut locul al doilea, membrii jury-ului apreciind strategia si abilitatile ei sociale
 • Rodney Lavoie Jr. – a ajuns pana in finala show-ului, dar nu a reusit sa castige niciun vot din partea membrilor jury-ului

4. MasterChef

MasterChef este un concurs televizat de gatit, care a avut premiera in 2010. Concurentii sunt amatori, iar scopul lor este sa devina cel mai bun bucatar amator din tara. De-a lungul concursului, ei participa la diverse probe, precum crearea unei farfurii de restaurant, prezentarea unui meniu fisa si crearea unui desert de baza.

Castigatorii Masterchef 2015

In 2015, Masterchef a avut urmatorii castigatori:

 • MasterChef USA: Claudia Sandoval a fost castigatoarea editiei din 2015, fiind apreciata pentru preparatele ei cu influente mexicane si englezesti.
 • MasterChef Australia: Billie McKay a castigat editia din 2015, fiind laudata pentru puterea ei de concentrare, dar si pentru abilitatea de a crea preparate echilibrate si complexe.
 • MasterChef UK: Simon Wood a fost declarat castigatorul editiei britanice din 2015 si si-a deschis propriul restaurant la scurt timp dupa terminarea show-ului.

5. The Voice

The Voice este un concurs de televiziune care se concentreaza pe alegerea vocea, mai degraba decat pe prezenta scenica sau alte elemente traditionale. Fiecare antrenor are un numar de concurenti si, de-a lungul concursului, trebuie sa decida sa ramana sau sa plece pe baza performantelor lor in fata publicului.

Antrenori celebri in editia din 2015

 • Adam Levine
 • Blake Shelton
 • Christina Aguilera
 • Pharrell Williams

Castigatorii The Voice din 2015

In 2015, The Voice a fost castigat de:

 • The Voice USA: Jurnalistul Sawyer Fredericks a castigat editia din 2015, in timp ce artistul dur Maeve Tomalty a ocupat locul al doilea.
 • The Voice UK: Stevie McCrorie a castigat editia britanica din 2015 si a semnat ulterior un contract cu o casa de discuri.

Reality TV a devenit un gen popular in ultimele doua decenii, oferind o gama larga de emisiuni si filme pentru toate gusturile. Unele dintre cele mai remarcabile si de succes filme realizate in genul reality TV in 2015 includ „UnREAL”, „The Amazing Race”, „Survivor: Worlds Apart”, „MasterChef” si „The Voice”. Aceste filme si emisiuni evidentiaza abilitatile, talentele si strategiile participantilor, oferind o perspectiva asupra vietii lor si provocarile pe care le infrunta in cursul competitiei.