Top Filme Dragoste 2021

Top Filme Dragoste 2021

Ca oricare dintre noi, suntem intotdeauna in cautarea unor filme dragoste pentru a ne desfata inimile si a ne incalzi sufletele. Anul acesta a adus o serie de lansari emotionante, de la drame pasionale la comedii romantice. In acest articol, am pregatit o lista cu topul celor mai bune filme de dragoste pe care sa le urmaresti in 2021, inclusiv scurte descrieri si linkuri catre pagina cea mai relevanta pentru fiecare film. Speram ca aceasta lista iti va oferi inspiratie si iti va face timpul petrecut in fata ecranului si mai placut.

1. To All the Boys: Always and Forever

Ultimul film din trilogia To All the Boys ii gaseste pe Lara Jean si Peter pregatindu-se sa merga la facultate in vreme ce se straduiesc sa mentina relatia lor vie si sunt abordati de noi incercari si tribulatii in procente. O poveste emotionanta despre maturizare, dragoste si prietenie, care cu siguranta iti va aduce pe fata un zambet melancolic.

2. The Map of Tiny Perfect Things

In aceasta dramedie stiintifico-fantastica, doi adolescenti au sansa sa retraiasca aceeasi zi si descopera ca acest lucru se intampla cu un scop, adica misiunea lor de a descoperi toate momentele minunate si semnificative pe care lumea le-a creat in acea zi. O poveste plina de dragoste, bucurie si o emotie delicata care sa te duca intr-o calatorie sentimentala.

3. Malcolm & Marie

Acest film alb-negru este o explorare atenta a unui cuplu care trebuie sa faca fata tuturor succeselor si esecurilor pe parcursul unei singure nopti. O discutie despre creatori si muza, dar si despre dragostea si confuzia ca parte esentiala a oricarei relatii.

4. Coming 2 America

O comedie romantica despre o calatorie de rascumparare, continuarea filmului Coming to America din 1988 il gaseste pe Eddie Murphy intorcandu-se in Statele Unite pentru a-si face loc intr-o noua lume si pentru a-si asuma rolul de rege al Zamundei. Desi criticile sunt impartite, filmul ofera spartura si cateva momente de dragoste de neuitat.

5. Happily

Coopera sunatuos este o comedie romantica atipica despre un cuplu perfect care isi descopera casatoria testata de provocarile reinnoirii voturilor, antrenandu-i pe un drum sinuos, plin de neprevazut si incercari emotionale.

Filme Dragoste Cu Accent pe Drama

In afara topului, trebuie mentionate si filmele drama romantice, cu povesti de dragoste in centrul lor, dar si teme mai profund. Iata o scurta lista de filme de acest gen pe simple te vor impresiona in 2021:

1. The Dig

Un film bazat pe intamplari adevarate din timpul descoperirii unui cimitir anglo-saxon in Anglia si prietenia formata intre o femeie bogata si un arheolog amator. O poveste emotionanta despre dragoste, pierdere si istorie.

2. The Mauritanian

O drama legala realista care exploreaza legaturile umane si importanta empatiei si drepturilor omului, totodata cu note romantique. Acest film te poate pune pe ganduri si tacere sufletul.

3. Ammonite

In Ammonite, Kate Winslet si Saoirse Ronan joaca rolurile a doi paleontologi care dezvolta o legatura profunda si pasionala in ciuda presiunilor societatii victoriene. O poveste emotionanta despre dragostea interzisa si cautarea apropierii.

Din aceasta lista, nu intocmai limitata, speram ca ai gasit cel putin cateva titluri interesante de filme de dragoste pe care sa le urmaresti in 2021, care sa te induioseze si sa iti incalzeasca inima.