Top Filme de Familie 2021

Top Filme de Familie 2021

Anul 2021 a fost plin de filme extraordinare de familie care ne-au captivat si ne-au tinut aproape de cei dragi. Iata o lista cu cele mai bune filme de familie lansate in 2021, pe care le poti urmari oricand pentru o doza de rasete, lacrimi si emotii impartasite cu familia.

Raya si Ultimul Dragon

Raya si Ultimul Dragon este un film de animatie produs de Walt Disney Animation Studios. Acesta ne spune povestea lui Raya, un razboinic ce isi uneste fortele cu ultimul dragon, Sisu, pentru a pune capat unei forte malefice ce ameninta lumea lor. Cu o aventura plina de magie si actiune, este un film de familie ce surprinde intr-un mod extraordinar importanta prieteniei si sacrificiului pentru binele comun.

Tom si Jerry: Un joc periculos

Tom si Jerry: Un joc periculos aduce pe ecrane adaptarea live-action a indragitului serial de desene animate. Regizat de Tim Story, filmul urmareste povestea celor doua personaje iconice, in timp ce acestea se lupta pentru a-si sustine suprematia intr-un hotel de lux din New York. Un amestec perfect intre umor, nostalgie si aventura, Tom si Jerry: Un joc periculos este un film de familie care nu trebuie ratat in 2021.

Cruella

Emma Stone da viata unuia dintre cei mai iconici raufacatori din istoria Disney. Povestea originii lui Cruella de Vil este plina de moda, viclenie si ambitie, oferind o noua perspectiva asupra personajului. Regizat de Craig Gillespie, Cruella este un film care, in ciuda tematicii mai intunecate, reuseste sa ofere momente captivante si amuzante pentru intreaga familie.

Luca

Luca este o productie a studioului de animatie Pixar, care te va transporta intr-o aventura pe coastele Italiei in cea mai stralucitoare vara a vietii. Acest film de familie prezinta povestea emotiva a lui Luca si prietenului sau, care sunt amandoi monstri marini ce se transforma in oameni pe uscat. Aventurile lor si legatura profunda dezvaluite de film te vor incanta si te vor duce pe un rollercoaster emotional.

Space Jam: O noua era

In Space Jam: O noua era, LeBron James si Tune Squad se unesc pentru a invinge intr-un meci de baschet decisiv impotriva Goon Squad, o echipa formata din Oamenii Pista. Produs de Warner Bros. si animatie live-action, acest film de familie este o continuare a succesului Space Jam din 1996 si ofera nostalgie si distractie pentru toate varstele.

Aventuri in Familie

  1. Spirit Infatisare indrazneata – un film animat inspirat de clasicul Spirit: Calul suvoi insalet, ce prezinta aventurile lui Lucky si calul ei indraznet, Spirit.
  2. Jungle Cruise – inspirat de atractia populara a parcurilor Disney, acest film de familie are in rolurile principale pe Dwayne „The Rock” Johnson si Emily Blunt si este plin de aventuri in jungla.

Filme Educationale

  1. My Octopus Teacher – un documentar impresionant care prezinta relatia dintre un om si o caracatita salbatica.
  2. A Life on Our Planet – un documentar de David Attenborough care reflecta asupra impactului schimbarilor climatice si solutii pentru un viitor sustenabil.

Anul 2021 a fost excelent pentru filme de familie, iar cele din acest top reprezinta doar cateva dintre multele titluri care merita mentionate si vizionate alaturi de cei dragi.