Filme 2024

Topurile care nu trebuie ratate in 2024: Cele mai tari filme ale anului

Anul 2024 vine cu o multime de productii extraordinare, de la actiune pana la fantastic si aventura. In acest articol iti vom prezenta topurile noastre pentru cele mai bune filme ale anului, structurate pe gen, pentru a satisface toate gusturile.

Nu uita sa adaugi aceste filme in lista ta si sa te pregatesti pentru o experienta cinematografica de neuitat! Iata topurile si descrierile filmelor de care se vor bucatatorii de film in 2024:

Filme de actiune

1. Fury Road 2

Santulunei nu exista serie de actiune cu un impact mai mare asupra genului decat Mad Max, iar Fury Road 2, urmarea mult asteptata a lui „Mad Max: Fury Road” promite sa ne ofere acelasi nivel de spectacol nebun, curajos si vizual impresionant.

2. The Expendables 4

Cu revenirea priecastrii de exceptie, incluzandu-i pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren si altii, The Expendables 4 promite sa puna la bataie nu numai cele mai dure si spectaculoase batalii, dar si manulatepedistribuitia fenomenala a fransizei.

  • Filme fantastice

3. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Fanii Marvel abia asteapta sa vada ce ne rezerva James Gunn in continuarea acestei serii, dupa succesul incontestabil al primelor doua parti. Cu indragitul mix de umor, actiune si personaje inedite, Guardians of the Galaxy Vol. 3 va fi cu siguranta unul dintre cele mai bune filme ale anului.

4. Star Wars: The Old Republic

Razboiul stelelor revine pe marile ecrane cu Star Wars: The Old Republic, filmul care ne va duce cu secole in trecutul galaxiei indepartate ne va introduce in verochipersonajelor noi si poveste imbinarea indragite unitariisi la nivel conceptual.

Filme de animatie

5. Toy Story 5

Generatii intregi au crescut cu aventurile lui Woody, Buzz si prietenii lor din caruta de jucarii indeparoda personaje Toy Story saga continua cu a sa noua parte, Toy Story 5. Asteapta-te sa intalnesti personaje noi, sa traiesti momente emotionante si, desigur, sa te bucuri de umorul specific productiilor Pixar.

6. Frozen 3

Unul dintre cele mai indragite filme ale ultimilor ani, Frozen, se pregateste sa revina in 2024 cu a treia parte a povestii surorilor Elsa si Anna. Dupa succesul extraordinar al primelor doua parti, Frozen 3 promite sa aduca pe ecran o poveste de zapada si gheata la fel de incantatoare ca si pana acum.

Filme de aventura

7. Jurassic World: Dominion

Dinozaurii sunt adusi din nou la viata in al treilea film al seriei Jurassic World care ii va aduce inapoi pe Chris Pratt si Bryce Dallas Howard. In Jurassic World: Dominion vom vedea un amestec inedit de dinozauri, actiune si suspans, care va aduce aceasta saga la un nou nivel de maretie.

8. Indiana Jones 5

Harrison Ford isi pune din nou palaria si biciul de legendarul arheolog in acest al cincilea capitol al seriei Indiana Jones. Asteapta-te la o aventura plina de actiune, istorie si pericole in acest nou film marca Steven Spielberg.

Filme de groaza

9. Candyman: The Curse Continues

Unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului 2024, Candyman: The Curse Continues ofera o noua perspectiva asupra personajului si mitologiei sale. Regizat de Nia DaCosta, acesta ne va face sa ne gandim de doua ori inainte de a ne uita in oglinda.

10. Halloween Ends

Fratele suprem al filmelor horror, Michael Myers, revine intr-un nou capitol al acestei serii legendare. Halloween Ends va incheia trilogia inceputa in 2018 si promite sa puna punctul pe „i” in povestea de groaza care a inceput acum 40 de ani.

Le ne-anuminatcontent sufletera o colectie impresionanta de filme care apartin celor mai diverse genuri. Convingem ca oricare dintre aceste topuri si cele mai aste productii va reusi sa satisfaca curiozitatea si gusturile tuturor iubitorilor de filme.

Previous Article
Next Article