Destiny 2 – Windows

Despre Destiny 2 pentru Windows

Destiny 2 este un joc de tip first-person shooter dezvoltat de Bungie si publicat de Activision. A fost lansat pentru Windows in octombrie 2017. Jocul este o continuare a seriei Destiny si isi propune sa ofere jucatorilor o experienta imbunatatita in ceea ce priveste gameplay-ul, povestea si caracteristicile jocului. In continuarea acestui articol, va vom oferi toate informatiile necesare despre Destiny 2 pentru Windows, inclusiv detaliile despre campania de poveste, modurile de joc, sistemul de progresie si multe altele. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial si pagina de pe Steam.

Campania de poveste

Campania de poveste din Destiny 2 continua aventurile gardienilor, personaje care au rolul de a proteja umanitatea impotriva fortelor intunecate care ameninta galaxia. In acest joc, jucatorii si-au pierdut puterile si trebuie sa le recupereze pentru a putea infrunta Ghaul, liderul rasei Cabal si cel care a invadat Orasul Ultim.

Sistemul de clasa si subclasa

In Destiny 2 exista trei clase principale din care jucatorii pot alege:

 1. Titan – acest tip de caracter este rezistent, are abilitati defensive si e specializat in intarirea coechipierilor;
 2. Hunter – un personaj rapid, agil si specializat in atacuri rapide si evadari;
 3. Warlock – un caracter mistic ce se concentreaza pe abilitatile magice si ofensive in distanta.

Fiecare clasa principala are trei subclase destinate sa ofere o abordare diferita a stilului de joc. Aceste subclase difera in functie de abilitatile si talentele pe care le ofera. Jucatorii pot schimba subclasele oricand si si le pot personaliza fara restrictii.

Progresia si nivelul de putere

Progresia jucatorilor in Destiny 2 este determinata de nivelul de putere. Acesta este influentat de echipamentul si armele pe care jucatorii le au si de abilitatile acestora. Exista o serie de surse de unde jucatorii pot obtine echipament si arme noi, precum misiuni, asalturi, Jucator vs. Mediu (PvE) si Jucator vs. Jucator (PvP). Progresia de nivel de putere se realizeaza prin gasirea de echipamente si arme mai bune si prin alocarea punctelor in abilitati.

Continutul Jucator vs. Mediu (PvE)

PvE-ul in Destiny 2 ofera o gama larga de activitati in care jucatorii pot participa. In functie de preferinte, jucatorii pot experimenta urmatoarele tipuri de continut PvE:

 • Campania principala – care poate fi realizata individual sau intr-un grup de pana la trei jucatori;
 • Asalturi – fiind misiuni PvE de end-game pentru grupuri de trei jucatori, care necesita o cooperare buna intre participanti;
 • Incursiuni – misiuni intense pentru 6 jucatori, care ofera provocari si recompense pe masura.

Modul Jucator vs. Jucator (PvP)

Destiny 2 ofera si un mod PvP in arena Crucible, care combina elementele de shooter si RPG ale jocului in confruntari intre jucatori. Aceste meciuri sunt impartite in mai multe categorii, precum Control, Clash si Supremacy. Pentru a participa in aceste meciuri, jucatorii trebuie sa formeze o echipa de patru si sa se confrunte cu alte echipe in lupta pentru superioritate.

Expansiuni si sezoane

Destiny 2 s-a lansat cu numeroase continuturi suplimentare si s-a imbunatatit constant prin intermediul sezoanelor si a diferitelor expansiuni. Cateva dintre cele mai notabile sunt:

 • Curse of Osiris;
 • Warmind;
 • Forsaken;
 • Shadowkeep;
 • Beyond Light.

Aceste expansiuni au adaugat noi zone, misiuni, asalturi, incursiuni si echipamente, menite sa ofere o experienta de joc plina de diversitate si sa mentina jucatorii interesati de universul Destiny.

Concluzie

In concluzie, Destiny 2 este un joc captivant de tip RPG si shooter, care ofera o experienta de joc complexa si variata pentru jucatorii sai. Imbinand actiunea rapida a unui joc de tip FPS cu elementele RPG-ului clasic, Destiny 2 reuseste sa creeze un univers captivant alaturi de o comunitate de jucatori activa si inimoasa. Recomandat atat fanilor seriei, cat si oricarui pasionat de gen, Destiny 2 este cu siguranta un titlu pe care nu trebuie sa-l ratati!