Fall Guys: Ultimate Knockout – Windows

Fall Guys: Ultimate Knockout – Windows

Fall Guys: Ultimate Knockout este un joc de platforma online dezvoltat de Mediatonic si publicat de Devolver Digital pentru Windows si PlayStation 4. Inspirat de emisiunile de realitate TV precum Wipeout si Takeshi’s Castle, Fall Guys propune o experienta de joc amuzanta si frenetica in care o multime de jucatori concureaza in diferite curse si provocari pentru a deveni ultimul participant in picioare.

Mecanici de joc

Fall Guys: Ultimate Knockout este un joc de tip battle royale in care 60 de jucatori iau parte intr-o serie de runde, iar in fiecare runda doar cativa dintre ei reusesc sa avanseze mai departe. Jocul contine o gama larga de niveluri, fiecare cu propriile provocari si obstacole. Jucatorii pot sari, aluneca si se pot urca pentru a naviga prin acestea si a depasi adversarii. De asemenea, jocul ofera o colectie impresionanta de costume si accesorii pentru personalizarea personajelor.

Modurile de joc

Fall Guys include mai multe tipuri de nivel care variaza in design si obiective, printre care:

 1. Cursa: Jucatorii trebuie sa ajunga la linia de sosire inaintea celorlalti. Exemple de niveluri de acest tip sunt Dizzy Heights, Whirlygig si Hit Parade.
 2. Supravietuire: Scopul acestui mod este sa supravietuiasca o perioada de timp sau sa evite eliminarea in timp ce evenimente si obstacole ii fac pe jucatori sa cada. Exemple de niveluri de acest tip sunt Roll Out, Block Party si Tail Tag.
 3. Echipa: Jucatorii sunt impartiti in echipe, iar obiectivul este ca echipa sa acumuleze mai multe puncte sau sa rezolve o serie de provocari inaintea celorlalte echipe. Exemple de niveluri de acest tip sunt Egg Scramble, Hoopsie Daisy si Team Tail Tag.
 4. Finala: Doar un numar mic de jucatori ajung in aceasta runda, iar obiectivul este sa ajunga primul campion. Exemple de niveluri de acest tip sunt Fall Mountain, Hex-A-Gone si Royal Fumble.

Designul personajelor si al nivelurilor

Fall Guys se remarca printr-un design vizual colorat si plin de viata, cu personaje adorabile numite Fall Guys, care seamana cu mici albine in forma de boabe de fasole. Fiecare jucator isi poate personaliza propriul personaj cu diferite culori, modele si costume, incluzand unele inspirate din alte jocuri si serii precum Half-Life, Sonic the Hedgehog sau My Friend Pedro.

Nivelurile din joc sunt de asemenea foarte varianate si pline de energie. Ele combina elemente de platforma, obstacole trasnite si mecanici de fizica pentru a crea un amestec unic de provocari si distractie.

Comunitatea si cresterea popularitatii

Fall Guys a devenit extrem de popular in scurt timp de la lansarea sa in august 2020. Popularitatea sa a fost impinsa in special de streamerii online de pe platforme precum Twitch sau YouTube, care au impartasit aventurile lor in joc si au facut cunoscute momentele pline de ras, nervi si competitie. Jocul a vandut peste 7 milioane de exemplare pe Steam si a fost jucat de peste 11 milioane de utilizatori PS4.

De asemenea, dezvoltatorul Mediatonic a contribuit la cresterea popularitatii jocului prin actualizari regulate, evenimente sezoniere si introducerea de noi niveluri, provocari si costume. De asemenea, comunitatea jocului este foarte activa, organizand concursuri de costume, memes si discutand despre strategii sau experientele lor personale.

Versiunea de Windows si cerinte de sistem

Fall Guys: Ultimate Knockout pentru Windows se poate achizitiona prin intermediul platformei Steam. Jocul este optimizat pentru a rula pe o varietate de configurari de sistem. Iata cerintele minime si recomandate de sistem:

Cerinte minime:

 • Sistem de operare: Windows 10 64-bit
 • Procesor: Intel Core i5 sau AMD Ryzen 3
 • Memorie RAM: 8 GB
 • Placa video: NVIDIA GTX 660 sau AMD Radeon HD 7950
 • Spatiu pe disc: 2 GB

Cerinte recomandate:

 • Sistem de operare: Windows 10 64-bit
 • Procesor: Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5
 • Memorie RAM: 8 GB
 • Placa video: NVIDIA GTX 1060 sau AMD Radeon RX 580
 • Spatiu pe disc: 2 GB

Intra in lumea colorata si frenetica a Fall Guys: Ultimate Knockout si testeaza-ti abilitatile in acest joc incantator si provocator, in care doar cei mai rezistenti reusesc sa cucereasca tronul!