FIFA 21 – Windows

FIFA 21 – Windows: O noua experienta de fotbal virtual

Daca esti un fan al fotbalului si al jocurilor pe calculator, cu siguranta ai auzit de FIFA 21, cel mai recent titlu lansat de EA Sports in aceasta serie populara. In acest articol, vom discuta despre noutatile aduse de FIFA 21, despre modurile de joc, cum poti optimiza performantele pe Windows si, desigur, despre tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o experienta cat mai atractiva.

Modurile de joc disponibile in FIFA 21

Unul dintre principalele aspecte care atrag jucatorii catre FIFA 21, este varietatea modurilor de joc disponibile. Acestea permit ca fiecare utilizator sa gaseasca un stil de joc care sa i se potriveasca si sa se bucure de fotbalul virtual in modul dorit. Modurile de joc disponibile in FIFA 21 includ:

 1. Cariera de jucator – poti crea propriul tau fotbalist si sa ii urmaresti evolutia de la debut pana la sfarsitul carierei, semnand contracte cu diferite echipe si imbunatatindu-ti performanta pe teren.
 2. Cariera de antrenor – daca preferi sa ai control asupra unei echipe, poti opta pentru rolul de antrenor, unde iti vei putea alege echipa, vei realiza transferuri si vei lua deciziile tactice pe parcursul meciurilor.
 3. Volta Football – vorbim de un mod de joc complet nou, despre care vom discuta in detaliu intr-un paragraf separat, mai jos.
 4. Ultimate Team – cel mai popular mod de joc, care isi pastreaza esenta din versiunile anterioare, dar adauga si unele imbunatatiri si noutati pe care le vom detalia in paragraful ulterior.
 5. Pro Clubs – iti creezi propriul jucator si poti juca impreuna cu prietenii sau alti jucatori online, in partide cu echipaje de cate 11 jucatori (in functie de preferinte).
 6. Confruntari online – jocul clasic in care te intreci cu alti jucatori in partide online, experimentand adevarata competitivitate pe care o ofera FIFA 21.

Nouatile aduse de Volta Footbal

Volta Football este un mod de joc care aminteste de celebrul FIFA Street de acum cativa ani. Acesta se concentreaza pe partidele de fotbal intr-un mediu urban, cu o multime de trucuri spectaculoase si dribling-uri. In plus, poti alterna intre diferite tipuri de partide, precum cel 3-a-3, 4-a-4 sau 5-a-5.

Un alt aspect important al acestui mod de joc este personalizarea. Ai posibilitatea de a-ti crea propria echipa, de a alege haine si echipament pentru jucatori si de a juca in diferite locatii din intreaga lume, cu o grafica imbunatatita si un sistem de animatii mai realist.

Ultimate Team si recompensele pentru eforturile tale

Ultimate Team este unul dintre cele mai asteptate moduri de joc de catre fanii seriei FIFA si, in FIFA 21, acesta primeste unele schimbari importante. Unul dintre principalele elemente noi este posibilitatea de a avea un echipament co-op cu alt jucator. Astfel, poti juca meciuri impreuna cu un prieten, pentru a obtine recompense si a imbunatati echipa de fotbalisti.

O alta noutate in acest mod de joc sunt Evenimentele Comunitare, care iti permit sa acumulezi XP in functie de performantele tale in meciuri si sa unblochezi diferite recompense, precum pachete de carduri, monede si alti boost-uri care iti vor fi de folos in joc.

Performante optime pe Windows

Datorita parteneriatului dintre EA Sports si Microsoft, FIFA 21 ruleaza foarte bine pe platforma Windows si este optimizat pentru diferitele versiuni ale sistemului de operare. Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca ai specificatiile necesare pentru a rula jocul in conditii optime:

 • Procesor: Intel Core i3-6100 3.7 GHz / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
 • Memorie RAM: 8 GB
 • Placa video: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
 • Spatiu de stocare disponibil: 50 GB
 • Sistem de operare: Windows 10, pe 64-biti

Sfaturi si trucuri pentru a deveni un jucator mai bun

 • Studiaza cum sa folosesti diferitele tipuri de pase si suturi, pentru a crea oportunitati de gol.
 • Incearca sa-ti petreci timp in modurile de joc offline si antrenament, pentru a acumula experienta si a-ti imbunatati abilitatile in joc.
 • Fii atent la ultimele actualizari ale jocului si ale echipelor, care pot include modificari la nivel de jucatori si tactici.
 • Experimenteaza cu diferite formatii si tactici in functie de situatiile din meciuri si de adversari.

Pentru mai multe sfaturi si informatii despre joc, poti accesa site-ul oficial FIFA 21 sau forumurile comunitatii de jucatori.

Previous Article