Candy Crush Saga – Android

Despre Candy Crush Saga pentru Android

Candy Crush Saga este un joc popular de puzzle dezvoltat de King, disponibil pentru dispozitivele mobile Android. Acesta a devenit un fenomen mondial in ultimii ani, cu milioane de jucatori care se bucura de provocarile dulci oferite de cele peste 9.000 de nivele.

In acest articol, vom explora totul despre Candy Crush Saga pentru Android, de la caracteristicile sale de baza si moduri de joc, la sfaturi si trucuri pentru a avansa mai rapid in joc. De asemenea, vom discuta despre opiniile jucatorilor si vom oferi un ghid pentru solutionarea celor mai dificile nivele.

Caracteristicile de baza ale Candy Crush Saga pentru Android

Candy Crush Saga este un joc de tip "match-3" in care jucatorii trebuie sa combine trei sau mai multe bomboane de acelasi tip pentru a le elimina de pe ecran si a castiga puncte. Jocul este compus dintr-o serie de nivele progresive, fiecare cu obiective si provocari unice.

Ecranul de joc este plin cu bomboane de diferite culori si forme. Jucatorii pot schimba locul intre doua bomboane adiacente prin glisare, incercand sa formeze linii sau coloane de minimum trei bomboane identice. Acest lucru va face ca bomboanele respective sa dispara, fiind inlocuite de alte bomboane care cad de sus.

Una dintre marile atractii ale Candy Crush Saga este varietatea de obiective si provocari pe care le intalnesc jucatorii pe parcursul celor multe nivele. Acestea pot fi:

 1. Scoring: atinge un anumit numar de puncte intr-un numar limitat de miscari;
 2. Jelly: elimina blocurile de jeleu care acopera unele bomboane;
 3. Colectare: aduna o cantitate specifica de bomboane de un anumit tip;
 4. Ingrediente: aducerea unor ingrediente la partea de jos a ecranului;
 5. Timed: realizeaza un anumit obiectiv intr-un timp limitat.

Pe langa obiectivele principale, Candy Crush Saga ofera o serie de moduri de joc:

 • Modul clasic: jucatorii progreseaza prin nivelele disponibile in ordine, deblocand niveluri noi si obiective mai dificile;
 • Modul Dreamworld: o varianta paralela, in care jucatorii refac nivelele anterioare cu o serie de conditii diferite;
 • Evenimente speciale: nivele temporare cu recompense unice, disponibile in modul clasic sau Dreamworld.

Bomboane speciale si combo-uri in Candy Crush Saga pentru Android

Un aspect interesant al Candy Crush Saga este faptul ca jucatorii pot forma anumite combinatii de bomboane pentru a crea bomboane speciale. Acestea pot provoca efecte spectaculoase, inlesnind realizarea obiectivelor si imbogatind experienta de joc. Iata cateva bomboane speciale si cum le puteti obtine:

 1. Bomboana stripes: obtinuta dintr-o combinatie de patru bomboane identice, sterge o linie sau o coloana intreaga;
 2. Bomboana impachetata: obtinuta dintr-o combinatie in forma de "T" sau "L", provoaca o explozie intr-o zona de 3×3 casete;
 3. Bomboana bomba: obtinuta dintr-o combinatie de cinci bomboane identice in linie, distruge toate bomboanele de acelasi tip de pe ecran.

Mai mult, jucatorii pot crea combo-uri prin combinarea a doua bomboane speciale, pentru a obtine efecte si mai puternice.

Sfaturi si trucuri pentru a avansa in Candy Crush Saga

Avansarea in Candy Crush Saga poate deveni dificila, mai ales atunci cand utilizati limita de miscari pentru a incheia nivelul. Iata cateva sugestii pentru a va imbunatati performantele:

 1. Planificati-va miscarile: analizati ecranul inainte de a face o mutare si planificati cateva miscari in avans;
 2. Creeaza bomboane speciale: incercati sa obtineti combinatii mai mari si sa creati bomboane speciale pentru a va ajuta sa indepliniti obiectivele mai rapid;
 3. Folositi booster-urile cu intelepciune: in timpul jocului veti debloca si putea achizitiona diferiti booster-i, folositi-i cu intelepciune atunci cand va aflati in dificultate.

Opinii ale jucatorilor despre Candy Crush Saga

Candy Crush Saga a inregistrat milioane de descarcari pe Google Play Store si a primit numeroase recenzii pozitive pentru povestea sa captivanta, grafica atractiva si gameplay-ul antrenant. In ciuda recenziilor pozitive, unii jucatori nu pot trece peste sentimentul de repetitivitate sau de "pay-to-win" pe masura ce avanseaza in joc.

Concluzie

Candy Crush Saga pentru Android este un joc de puzzle indragit de milioane de jucatori din intreaga lume, datorita mecanicii sale simple, dar captivante, designului colorat si provocarilor variate. Daca sunteti in cautare de un nou mod de a va testa abilitatile de strategie si de a va distra in acelasi timp, Candy Crush Saga merita un loc in colectia dvs. de jocuri pentru dispozitive mobile Android.

Previous Article
Next Article