PUBG Mobile – Android

PUBG Mobile – Android

1. Despre PUBG Mobile

PUBG Mobile este un joc de tip battle royale dezvoltat si publicat de compania Tencent Games pentru platforma Android. Acesta este o adaptare pentru mobile a popularului joc video PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) pentru PC si console. Lansat in martie 2018, PUBG Mobile a cucerit rapid inimile milioanelor de jucatori pe intreg globul, ajungand sa fie unul dintre cele mai populare si iubite jocuri mobile ale momentului.

Descarca si joaca PUBG Mobile gratuit

2. Caracteristicile jocului

PUBG Mobile ofera o experienta de joc fascinanta, caracterizata prin urmatoarele elemente:

  • Moduri de joc variate: La fel ca in versiunea pentru PC, PUBG Mobile vine cu mai multe moduri de joc precum Classic, Arcade, EvoGround si altele. Fiecare mod are propriile reguli si abordari, oferind astfel o experienta diversificata si intotdeauna placuta.
  • Map-uri impresionante: PUBG Mobile include cateva harti mari si detaliate, precum Erangel, Miramar, Sanhok si Vikendi. Acestea sunt pline de orase, sate, baze militare, depozite, aeroporturi si alte locuri interesante, care iti vor capta curiozitatea si te vor provoca sa dezvolti strategii inteligente pentru a supravietui in acest infern.
  • Cooperare si comunicare in echipa: Una dintre marile atractii ale PUBG Mobile este faptul ca poti juca alaturi de prietenii tai in echipe de 2, 3 sau 4 jucatori. Prin intermediul chat-ului vocal integrat si a diverselor semnale in joc, poti comunica si colabora cu ceilalti membri ai echipei pentru a elabora planuri, a prinde pe inamic in capcana si a castiga.
  • Arme si vehicule diverse: Jocul ofera o gama larga de armament si vehicule pe care le poti folosi in intrecerile tale cu ceilalti jucatori. Armele provin dintr-o multitudine de categorie, precum sniper, automata, semi-automata, de asalt, sageata si asa mai departe. Vehiculele includ motociclete, masini, camioane, autovehicule amphibie, si altele de acest fel.

3. Experienta de joc

Procesul de joc in PUBG Mobile cuprinde urmatorii pasi:

  1. Alege modul de joc si formatul echipei: Selecteaza modul de joc dorit (Classic, Arcade, EvoGround etc.) si formatul echipei (solo, duo sau squad) pentru a-ti incepe partida.
  2. Alegeti-ti mapa : Poti alege care dintre cele patru harti sa joci apoi apasati „Start” pentru a intra in esalon.
  3. Spawn si asteptarea jucatorilor: Inainte de a declansa confruntarea, vei ateriza intr-o zona de asteptare unde te poti familiariza cu controalele jocului si interactiona cu ceilalti jucatori.
  4. Avionul si parasutismul: La inceputul partidei, toti jucatorii se afla intr-un avion care traverseaza intregul map. Aici va trebui sa alegeti momentul in care sa sariti, apoi sa folositi parasuta pentru a ateriza la destinatia dorita catre locul in care sunt acele itemuri speciale (arme, armuri, loot).