Top seriale rusesti pe Hbo Max

Top seriale rusesti disponibile pe HBO Max

HBO Max dispune de o varietate impresionanta de continut de calitate, iar acest lucru nu se limiteaza doar la filme si seriale americane. Anul acesta, platforma de streaming a adaugat la colectia sa si o serie de seriale rusesti de la cele mai dramatice pana la cele mai amuzante. In acest articol, vom explora topul celor mai bune seriale rusesti disponibile pe HBO Max.

Pentru comoditate, topul serialelor a fost impartit in diferite categorii si, in plus, un link la pagina IMDb este inclus, astfel incat sa puteti afla mai multe despre fiecare serial in parte.

Seriale rusesti de actiune si aventura

Paper Empire (Imperiul de hartie)

Facand parte din genul actiune si aventura, Paper Empire este un serial rusesc care relateaza povestea a trei frati crescuti in cele mai negre oaze ale lumii interlope. In incercarea lor disperata de a se salva si de a-si proteja familia, deznodamantul se va destrama printr-un imperiu intreg, facut dintr-un castel de hartie.

Onegin (Evgheni Oneghin)

Inspirat din romanul in versuri al lui Alexandr Puskin, Onegin relateaza povestea aristocratului Evgheni Oneghin care duce o viata plina de aventuri si pericole in Rusia secolului al XIX-lea.

Seriale rusesti dramatice

An Ordinary Woman (O femeie obisnuita)

An Ordinary Woman si povestea ei originala au facut furori in Rusia. Acest serial aduce in prim-plan viata unei femei aparent obisnuite, pe nume Marina, care se dovedeste a fi implicata intr-o afacere murdara de prostitutie. Sub presiuni din toate directiile, Marina trebuie sa protejeze afacerea sa si familia sa in acelasi timp.

GRU (Spetsnaz-GRU)

Acest serial dramatic, bazat pe adevaratele misiuni ale Statului Major General Rus, infatiseaza operatiunile GRU care au loc in razboaiele moderne. Vom urmari povestea unui colonel care este desemnat sa formeze o brigada secreta, cea care se va implica intr-o serie de evenimente tensionate si complexe.

Seriale rusesti politiste si de mister

The Method (Metoda)

Socant, interesant si plin de mister, serialul The Method ne face sa imortalizam personajul Rodion Meglin, un detectiv neortodox si enigmatic, care urmareste criminalii in serie folosind metodele sale proprii si unice. Lupta impotriva timpului si ratiunii pentru a descoperi adevarul si a dezvalui secretele ascunse ale raufacatorilor.

Policeman’s Cross (Crucea politistului)

Seria Policeman’s Cross se axeaza pe urmarirea unui criminal in serie obsedat de simboluri religioase, care lasa crucea politistului pe locul fiecarui delict. Echipa de detectivi trebuie sa dezlege misterul si sa opreasca monstri omului inainte de a reusi sa comita si alte atrocitati.

Seriale rusesti de comedie

Kitchen (Bucataria)

Kitchen este o comedie ruseasca inconfundabila despre viata staff-ului de bucatarie al unui restaurant si aventurile lor de zi cu zi. Umorul, relatiile si situatiile surprinzatoare vor sa te tina in caus de la inceput pana la sfarsit.

Sklifosovsky

Ambientat intr-un spital de urgenta, serialul Sklifosovsky prezinta o echipa de doctori si asistente care lucreaza in conditii stresante si se confrunta cu cazuri medicale complexe. Familiarandu-ne cu destinul fiecarui pacient si cu povestea personala a doctorilor, acest serial ofera multe momente de comedie si drama in ambalajul vietii de spital.

Acum ca v-am prezentat ceea ce consideram a fi cele mai bune seriale rusesti disponibile pe HBO Max, speram ca v-am facut la fel de entuziastati ca si noi. Vestea buna este ca platforma continua sa se extinda, iar catalogul vostru de seriale rusesti va continua sa creasca.