The Witcher 3: Wild Hunt – Windows

Recenzie detaliata: The Witcher 3: Wild Hunt – Windows

Cu o multime de jocuri disponibile pe piata, uneori poate deveni dificil sa gasesti un joc care sa-ti capteze interesul si sa te incante. Insa in cazul jocului The Witcher 3: Wild Hunt pentru Windows, este de la sine inteles ca vei trai o experienta captivanta si inegalabila in lumea jocurilor.

Dezvoltator si lansare

Dezvoltat de studio-ul polonez CD Projekt Red si lansat in mai 2015, The Witcher 3: Wild Hunt este cel de-al treilea joc din celebra serie The Witcher, bazata pe seria de romane Wiedzmin a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski.

Intriga si personaje

The Witcher 3: Wild Hunt pune in scena aventurile lui Geralt de Rivia si altele ca simbol al fortei, al vitejiei si al credintei pentru aventuri care traverseaza cautarea persoanelor dragi si lupta impotriva pericolelor care pandesc in umbre.

Fara a intra prea mult in detalii si a da spoilere, povestea graviteaza in jurul cautarii lui Geralt pentru a-si gasi fiica adoptiva pe nume Ciri, care este urmarita de o forta sinistra numita The Wild Hunt.

Personajele intalnite in joc sunt fascinante si multifacetate, de la personaje principale precum Yennefer de Vengerberg si Triss Merigold, iubitele lui Geralt si puternice vrajitoare, pana la secundare care aduc in scena momente memorabile.

Gameplay

The Witcher 3 este un joc open-world action role-playing, oferind numeroase optiuni de customizare si dezvoltare a personajului in termeni de abilitati, armuri si arme.

 1. Sistem de lupta:
  • Complex, dar intuitiv, luptele de sabie si magie ofera o experienta captivanta.
  • Mutliplii inamici, precum monstri si fortele Wild Hunt-ului, pun la incercare abilitatile tale de lupta.
 2. Lumea deschisa:
  • Harta vasta si variata este impartita in regiuni precum Velen, Skellige si Novigrad.
  • Peisaje impresionante care evoca o atmosfera de basm intunecat, pline de misiuni secundare si vanatori de monstri.
 3. Sistem de misiuni:
  • Misunile secundare fac parte integranta din experienta de joc si contribuie la dezvoltarea personajului si la dezvaluirea detaliilor despre The Witcher 3.
  • Ofera diverse tipuri de misiuni, de la urmarirea unui criminal in serie pana la participarea la o nunta.
 4. Trei linii de abilitati
  • Luptator – imbunatateste abilitatile de lupta
  • Semne – dezvolta puterile magice (Semne)
  • Alchimie – imbunatateste utilizarea potiunilor si a bombelor

De asemenea, jocul este cunoscut pentru inaltul nivel de dificultate, pe care il poti regla pentru a experimenta diferite stiluri de joc.

Grafica si sunet

Grafica in The Witcher 3 este intr-adevar de o calitate superioara, cu detalii impresionante ale lumii, personajelor si monstrilor. Sunetul si coloana sonora, compusa de Mikolai Stroinski si Marcin Przybylowicz, creeaza o atmosfera care te va tine vrajit.

In concluzie, The Witcher 3: Wild Hunt pentru Windows este un capodopera in industria jocurilor si o experienta de neuitat pentru jucatori. Cu o poveste captivanta, o lume vasta si complexitate in gameplay, acest joc merita cu siguranta timpul si atentia pe care o implica. Nivelul ridicat de calitate, popularitate si succesul interzic free-to-play, dar jocul a beneficiat de numeroase reduceri si promotii in timp.