The Originals (2013–2018)

Descriere detaliata a filmului The Originals (2013-2018)

The Originals este un serial american de televiziune din perioada 2013-2018, creat de Julie Plec, regizorul si producatorul executiv al serialului. Acesta este un spin-off al popularului serial The Vampire Diaries si se concentreaza pe aventurile fratilor Mikaelson in New Orleans.

Povestea filmului

Filmul urmareste povestea fratilor Mikaelson – Klaus, Elijah si Rebekah – cei trei vampiri originali, descendenti ai primei familii de vampiri din lume. Fratii se intorc in New Orleans, orasul pe care l-au construit in urma cu cateva secole, si incearca sa-si recladeasca imperiul si sa repare legaturile de familie rupte.

Pe parcursul seriei, filmul abordeaza teme precum tradarea, puterea, loialitatea si redemptiunea, dezvaluind o lume supranaturala plina de intrigi si conflicte.

Personaje principale

 1. Klaus Mikaelson

  Interpretat de actorul britanic Joseph Morgan, Klaus este un personaj complex, enigmatic si deosebit de puternic, fiind un hibrid intre vampir si varcolac. Este cel mai tanar frate dintre cei trei Mikaelson, fiind caracterizat printr-o furie necontrolata si un ego imens. Pe parcursul seriei, Klaus invata sa controleze partea varcolacului din el si incearca sa se impace cu trecutul sau.

 2. Elijah Mikaelson

  • Interpretat de actorul canadian Daniel Gillies, Elijah este un personaj calm, sofisticat si intelept. El este loial pe deplin si protejeaza familia sa cu orice pret. De-a lungul serialului, relatia dintre el si Klaus se complica, iar Elijah este pus in situatii dificile in incercarea de a-si pastra familia unita.
 3. Rebekah Mikaelson

  • Interpretata de actrita australiana Claire Holt, Rebekah este sora cea mai tanara a fratilor Mikaelson, fiind de asemenea singura femeie vampir din familia originala. Rebekah este puternica, impulsiva si vrea cu disperare sa aiba o viata normala, sa scape de romanul familiei si sa se indragosteasca.

Regizor si producatori

 • Julie Plec, regizoarea serialului, este o scenarista si producatoare de televiziune americana, cunoscuta pentru munca sa la seriale de succes precum The Vampire Diaries si Dawson’s Creek. Ea este, de asemenea, co-creatoarea serialului The Originals impreuna cu Kevin Williamson.

 • Producatii de televiziune precum Warner Bros., Alloy Entertainment, CBS Television Studios si My So-Called Company au contribuit, de asemenea, la realizarea acestui serial.

Premii Oscar

Serialul The Originals nu a castigat vreun premiu Oscar, insa a obtinut alte premii si nominalizari de-a lungul timpului, precum:

 • People’s Choice Awards
 • Teen Choice Awards
 • Entertainment Weekly’s Season Finale Awards
 • Television Critics Association Awards

Mai multe informatii despre premiile castigate de serial pot fi gasite pe IMDb.

Link-uri si resurse

Pentru a afla mai multe despre serialul The Originals, puteti sa explorati urmatoarele resurse:

The Originals este un serial care nu trebuie ratat, fiind o poveste fascinanta despre loialitate, putere, drama si aventura, intr-un univers fantasy plin de creaturi supranaturale. Cu o distributie talentata si un scenariu captivant, serialul a devenit un hit in randul fanilor genului si al celor ai serialului The Vampire Diaries.