Serenay Sarikaya: Cariera și talentul actriței și modelului

Serenay Sarikaya: Actrita si model talentata

Despre Serenay Sarikaya se poate spune ca este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite si modele din Turcia. Si-a inceput cariera in showbiz de la o varsta frageda si a devenit unul dintre cele mai faimoase si indragite personaje din industria cinematografica si de televiziune. In acest articol va vom oferi o privire amanuntita asupra vietii si carierei acesteia, care include atat realizari profesionale, cat si aspecte personale.

Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya s-a nascut pe 1 iulie 1991, in Konya, Turcia. Ea are origini turce si este fiica lui Mustafa Sarikaya si Seyhan Umran Sarikaya. Familia sa s-a mutat la Antalya dupa nasterea ei, iar Serenay a crescut acolo pana cand a implinit 13 ani. Ulterior, familia a decis sa se mute in Istanbul, unde actrita a continuat sa locuiasca pana in prezent.

In perioada liceului, Serenay a jucat in echipa de volei, dar si-a dat seama in cele din urma ca pasiunea ei adevarata este actoria. Ea a participat la diverse concursuri si a fost descoperita la varsta de 16 ani de producatorii serialului turcesc Lale Devri.

Un link catre pagina cu informatii despre Serenay Sarikaya: https://www.imdb.com/name/nm3884684/

Averea Serenay Sarikaya

Potrivit unor surse, averea Serenay Sarikaya este estimata la 5 milioane de dolari. Ea a incasat venituri semnificative din proiectele de televiziune si cinema, precum si din activitatile sale de model. De asemenea, Serenay a reprezentat diverse marci si produse in reclame publicitare, sporind astfel veniturile si notorietatea pe care le-a castigat de-a lungul carierei sale.

Relatiile Serenay Sarikaya

In ceea ce priveste viata amoroasa, Serenay a fost implicata in cateva relatii de-a lungul timpului. Ea a avut o relatie cu actorul turc Tolgahan Sayisman in decursul anului 2010, dar cei doi au decis sa se desparta dupa scurta perioada. Serenay a fost impreuna cu Kerem Bursin intre 2015 si 2019, care este, de asemenea, un actor talentat si apreciat in Turcia.

Premiile Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya a primit numeroase premii si nominalizari in cariera sa. Printre cele mai notabile realizari se numara:

 • Premiul pentru „Cea mai buna actrita intr-un rol principal” la festivalul de film „Golden Butterfly Awards” pentru rolul sau in serialul „Medcezir” in 2014.
 • Premiul pentru „Cea mai buna actrita intr-un rol principal” la festivalul de film „Seoul International Drama Awards” pentru rolul sau in serialul „Medcezir” in 2015.
 • Premiul „Female Star of the Year” la „GQ Men of the Year Turkey” in 2016.

Cariera Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya si-a inceput cariera in 2006 cu rolul sau in serialul „Lale Devri”. Proiectul a fost extrem de popular in Turcia, ceea ce i-a adus tinerei actrite un succes urias si recunoasterea publicului larg.

In continuare, Serenay a reusit sa obtina roluri importante in proiecte de televiziune si cinema precum:

 1. „Peri Masali” (2011) – Un film de comedie in care Serenay joaca rolul principal.
 2. „Medcezir” (2013-2015) – Un serial de televiziune in care actrita joaca rolul principal alaturi de Cagatay Ulusoy, un actor turc foarte cunoscut.
 3. „Umuda Kelepce Vurulmaz” (2016) – Un film dramatic in care Serenay interpreteaza rolul principal alaturi de Murat Yildirim.
 4. „Fi” (2017) – Un serial de televiziune in care Serenay joaca un rol principal alaturi de Ozan Guven si Mehmet Gunsur.
 5. „Alice Musicesi” (2019) – Un film de comedie in care actrita joaca rolul principal alaturi de Merve Dizdar.

Viata personala si familia Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya acorda o importanta deosebita familiei sale si relatiilor persoanale. Ea mentine legaturi stranse cu mama ei, Seyhan Umran Sarikaya, cu care a ramas in special apropiata de-a lungul anilor.

In ceea ce priveste viata sa privata in afara reflectoarelor, Serenay prefera sa nu impartaseasca prea multe informatii despre acest aspect al vietii sale. Cu toate acestea, stim ca ii place sa petreaca timp de calitate alaturi de apropiatii sai, iar in timpul liber este pasionata de sport, muzica si calatorii.

Filmele in care Serenay Sarikaya a jucat

De-a lungul carierei sale, Serenay a participat la numeroase filme si seriale de televiziune, iar in continuare va vom prezenta o lista cu cele mai relevante proiecte:

 • Lale Devri (2006)
 • Adanali (2009)
 • Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi (2010)
 • Plajda (2008)
 • Peri Masali (2011)
 • Medcezir (2013-2015)
 • Umuda Kelepce Vurulmaz (2016)
 • Fi (2017)
 • Alice Musicesi (2019)

Serenay Sarikaya este o actrita si model talentata care a reusit sa se impuna in lumea cinematografica si de televiziune din Turcia. Succesul sau se datoreaza nu doar aspectului sau fizic atragator, ci si implicarii si daruirii pe care le-a manifestat de-a lungul anilor in proiectele sale artistice. Este un model demn de urmat pentru multi tineri care aspira sa se afirme in lumea filmului si televiziunii.