Ryan Reynolds: Cariera comică și versatilitatea actorului

Ryan Reynolds: Cariera comica si versatilitatea actorului

Acest articol ne prezinta viata si cariera lui Ryan Reynolds, unul dintre cei mai bine cotati si versatili actori de la Hollywood. In urmatoarele paragrafe, vom arunca o privire detaliata asupra biografiei sale, averii, relatiilor, premiilor, familiei, filmelor in care a jucat, vietii personale si multe altele.

Nascut la Vancouver, Canada, pe 23 octombrie 1976, Ryan Reynolds si-a dorit sa devina actor inca de la o varsta frageda. Dupa ce s-a mutat la Los Angeles pentru a urmari o cariera in actorie, a participat la numeroase auditii si a obtinut cateva roluri minore in diferite seriale TV inainte de a-si face debutul pe marele ecran.

Avere

Cu o cariera infloritoare si o serie de filme de succes in portofoliu, averea lui Ryan Reynolds se ridica acum la aproximativ 100 de milioane de dolari. De-a lungul anilor, a acumulat venituri impresionante datorita contractelor sale cu producatorii de film si brandurile pe care le-a reprezentat in campanii publicitare.

Relatii

 • Alanis Morissette (2004-2007): Reynolds a avut o relatie cu cantareata Alanis Morissette intre anii 2004 si 2007, cei doi logodindu-se in 2004, insa spectrul nuntii lor nu a mai avut loc niciodata.

 • Scarlett Johansson (2007-2011): In 2007, Ryan Reynolds s-a indragostit de Scarlett Johansson, casatorindu-se in 2008. Cu toate acestea, cuplul a anuntat in 2010 ca a decis sa se desparta, finalizand divortul in 2011.

 • Blake Lively (2011-prezent): In 2011, Reynolds si-a intalnit actuala sotie, actrita Blake Lively, pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern. Cuplul s-a casatorit in 2012 si are impreuna trei fiice.

Premii

Reynolds a devenit rapid cunoscut ca un actor talentat si comic si a fost nominalizat si a castigat numeroase premii pentru rolurile sale in cinematografie.

Unele dintre cele mai notabile premii si nominalizari ale sale sunt:

 • Premiul Saturn pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar in filmul The Amityville Horror (2005)
 • Doua nominalizari la Premiile Globul de Aur pentru Deadpool (2016) si The Voices (2014)
 • Premiul pentru Cel mai bun actor intr-un film de comedie pentru rolul din The Proposal (2009), acordat de MTV Movie Awards

Cariera

Reynolds a jucat in multe filme de-a lungul carierei sale, iar in continuare vom enumera cateva dintre cele mai cunoscute pelicule in care a aparut:

 1. Van Wilder: Party Liaison (2002)
 2. The Amityville Horror (2005)
 3. Smokin’ Aces (2006)
 4. Definitely, Maybe (2008)
 5. The Proposal (2009)
 6. Green Lantern (2011)
 7. Safe House (2012)
 8. The Croods (2013) – vocea lui Guy
 9. The Voices (2014)
 10. Deadpool (2016) si Deadpool 2 (2018)

Viata personala

Dincolo de cariera sa de actor, Ryan Reynolds este si un dedicat sot si tata. La fel ca sotia sa Blake Lively, el pune un mare accent pe viata de familie si petrece cat mai mult timp posibil impreuna cu sotia si cele trei fiice ale lor. Pe langa asta, Reynolds este si un filantrop activ, implicandu-se in campanii de constientizare si adunari de fonduri pentru cauze precum bolnavii de Parkinson si pacientii care sufera de cancer.

Familie

Reynolds provine dintr-o familie numeroasa, avand trei frati mai mari. A crescut intr-o casa modesta din Vancouver, iar parintii sai, Tammy si Jim Reynolds, au avut mereu incredere in talentul si ambitia fiului lor.

In concluzie, Ryan Reynolds dovedeste ca succesul se obtine prin ambitie, talent si munca asidua. Prin cariera sa variata, comica si dramatica in acelasi timp, el a si-a castigat dreptul de a fi numit unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Cu o viata personala implinita si o cariera in plina ascensiune, Ryan Reynolds ne delecteaza cu interpretarile sale impecabile si lasa fanii in asteptarea viitoarelor sale proiecte cinematografice.