Jace Norman: Cariera și rolurile talentate ale actorului

Jace Norman: Cariera și rolurile talentate ale actorului

Jace Norman, pe numele sau intreg Jace Lee Norman, s-a nascut pe 21 martie 2000 in Corrales, New Mexico. El este un actor american, cel mai bine cunoscut pentru rolul sau din serialul de televiziune Nickelodeon, „Henry Danger”.

Jace a crescut alaturi de fratele sau Xander si sora sa Glory intr-un mediu creativ si plin de energie inca de la o varsta frageda, constient de talentul si pasiunea sa pentru actorie. La varsta de 8 ani, familiei Norman s-a mutat in California, Inaltand astfel cariera sa de actor intr-o spirala ascendenta.

Relatii si viata personala a lui Jace Norman

De-a lungul anilor, Jace Norman a fost legat de mai multe colege de scena si alte persoane publice. In prezent, se pare ca actorul este single.

In trecut, acesta a avut o relatie cu actrita Isabela Moner, cu care a filmat in serialul „Henry Danger”. Relatia lor s-a sfarsit in 2016.

Avand un stil de viata activ, Jace se bucura de numeroase hobby-uri in timpul sau liber, precum surf, snowboard si mountain biking. De asemenea, actorul sustine cauze umanitare si a declarat de mai multe ori cat de important este pentru el sa faca lumea un loc mai bun.

Averea estimata si premiile

Se estimeaza ca averea lui Jace Norman se ridica la $3 milioane, fiind unul dintre cei mai tineri si talentati actori de la Hollywood.

Pe langa succesul in materie de avere, Jace este si in mod justificat unul dintre cei mai premiati tineri actori ai generatiei sale:

  • In 2017, a castigat primul sau premiu Kids’ Choice la categoria Favorite Male TV Star.
  • In 2018, a primit din nou acelasi premiu, stabilindu-se astfel ca un favorit al publicului.
  • In 2019, pentru al treilea an consecutiv, Jace a obtinut premiul Kids’ Choice pentru Favorite Male TV Star.
  • In cadrul premiilor Young Entertainer din 2016, Jace a fost nominalizat la categoria Best Young Actor.

Cariera lui Jace Norman si rolul lui din „Henry Danger”

Cariera lui Jace Norman a inceput cu o aparitie intr-un episod al serialului „Jessie” in 2014. Cu toate acestea, debutul sau major a venit in rolul titular al serialului „Henry Danger”, difuzat pe Nickelodeon intre 2014 – 2020.

In „Henry Danger”, Jace Norman interpreteaza personajul Henry Hart, un baiat de 13 ani care devine asistentul unui supererou local, numit Captain Man. Acest rol i-a adus notorietate si succes pe plan international.

Pe langa acest rol important, Jace a mai aparut si in alte show-uri, precum „The Thundermans”, „Webheads”, „The Dudas” si „Rufus”. Acesta a jucat si intr-o serie de filme de televiziune si piese de teatru.

Proiecte recente ale lui Jace Norman

Dupa incheierea serialului „Henry Danger”, Jace a continuat sa lucreze in industria cinematografica si de televiziune. Printre proiectele sale cele mai recente se numara:

  1. „Bixler High Private Eye” (2019) – un film de aventuri in care Jace interpreteaza un adolescent detectiv.
  2. „The Substitute” (2019) – un episod special pentru Nickelodeon, in care actorul apare intr-un rol secundar.
  3. „Danger Force” (2020) – un spinoff al serialului „Henry Danger”, in care Jace isi reia rolul lui Henry Hart, insa ca o aparitie speciala.

Jace Norman pe viitor

Desi Jace Norman are o cariera de succes in lumea actoriei, acesta afirma ca intentioneaza sa se implice si in alte domenii, precum productia cinematografica. In 2018, a infiintat o companie numita „Creator Edge Media”, care lucreaza cu creatori de continut pentru a dezvolta si inova pe piata de divertisment online. Cu toate acestea, intr-un interviu acordat in 2020, Jace a declarat ca „Creator Edge Media” nu mai exista, iar planurile sale viitoare sunt nedeterminate.

In concluzie, Jace Norman este un actor tanar si talentat, care si-a facut un nume in industria divertismentului prin perseverenta si pasiunea sa pentru actorie. Cu o cariera care a inceput in adolescenta, Jace a reusit sa se impuna ca un adevarat star de televiziune si sa adune numeroase premii in urma rolurilor sale marcante.