Lauren Cohan: Cariera și rolurile puternice ale actriței

Lauren Cohan

Lauren Cohan s-a nascut pe 7 ianuarie 1982 in Cherry Hill, New Jersey, SUA. Are o nationalitate compozita, fiind atat cetatean american, cat si britanic. Actrita a crescut in Marea Britanie, unde a absolvit Universitatea Winchester, si s-a mutat in SUA pentru a-si continua cariera in actorie.

Cariera lui Lauren Cohan

Cariera lui Lauren Cohan a inceput in 2005, cand a primit un rol in filmul „Casatorie cu surprize”. Apoi a aparut in mai multe seriale TV britanice de succes, precum „Doctors” sau „Cazut din cer”. Insa, rolurile-cheie in cariera lui Lauren au venit odata cu aparitia in serialele americane.

In 2007, actrita a obtinut un rol principal in sezonul 3 din serialul „Supernatural”, unde a interpretat personajul Bela Talbot. Dupa aceasta, in 2010, a aparut in rolul Rose in „The Vampire Diaries”. Insa, cel mai de succes si cunoscut rol al actritei a fost in serialul „The Walking Dead”, in care a interpretat personajul Maggie Rhee (Greene), incepand cu sezonul 2.

Filmografia sa include si alte filme si seriale de televiziune, precum „Batman v. Superman: Dawn of Justice”, „Death Race 2”, „Mile 22”, „All Eyez on Me” si „The Boy”. In 2019, a avut unul dintre rolurile principale in serialul „Whiskey Cavalier” alaturi de Scott Foley.

Recompensele si premiile obtinute de Lauren Cohan

De-a lungul carierei sale, Lauren Cohan a fost nominalizata si a castigat mai multe premii pentru rolurile sale de succes. Printre acestea se numara:

  • Eyegore Awards (2014) – Lauren a castigat premiul pentru „Contributia la genul de filme de groaza”

  • Acordul de propunere si intelegere la Premiile Saturn (2015) – Lauren a fost nominalizata pentru „Cea mai buna actrita intr-un rol principal intr-o serie de televiziune” pentru rolul sau din „The Walking Dead”

Viata personala a lui Lauren Cohan

In afara carierei sale, Lauren Cohan si-a pastrat viata personala destul de privata. In privinta relatiilor, actrita nu pare sa fie implicata intr-o relatie amoroasa si se concentreaza mai mult pe cariera.

Lauren este fluenta in engleza si franceza, ii place dansul contemporan si are un interes deosebit pentru dezvoltarea personala si interactiunea cu natura. De asemenea, este cunoscuta pentru faptul ca isi dedica timp actiunilor caritabile, ajutand la strangerea de fonduri pentru diverse cauze umanitare.

Familia lui Lauren Cohan

Actrita Lauren Cohan este rezervata si discreta in legatura cu familia sa. Nu se stie foarte multe despre parintii ei si rudele apropiate. Totusi, se stie ca Lauren a fost crescuta impreuna cu fratele ei de catre mama lor in Marea Britanie si ca a studiat la Universitatea Winchester.

Averea lui Lauren Cohan

Averea lui Lauren Cohan se estimeaza la aproximativ 4 milioane de dolari, acumulata in mare parte datorita carierei sale in industria filmului si a televiziunii. De-a lungul anilor, actrita a reusit sa se impuna intr-o nisa foarte competitiva si probabil ca averea ei va creste in viitor, pe masura ce va continua sa joace in filme si seriale de succes.

In concluzie, Lauren Cohan este un exemplu de succes si perseverenta in industria cinematografica. Cu o cariera de peste 15 ani, actrita a reusit sa-si scoata in evidenta talentele in diferite roluri puternice si a ajuns sa fie admirata de milioane de fani din intreaga lume. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne mai ofera Lauren Cohan in viitor si sa urmarim succesul sau in anii urmatori.