Top Filme Erotice Pe SkyShowtime

Top Filme Erotice Pe SkyShowtime

Cand vine vorba de filme, fiecare dintre noi are gusturile sale. Unii iubesc thrillerele, altii drama si altii filmele erotice. In acest articol, am pregatit pentru voi un top al filmelor erotice de pe SkyShowtime, pe care le puteti viziona in acest moment.

Daca sunteti la cautarea de continut care combina erotismul si povestea captivanta, va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa descoperiti cele mai picante si captivante filme erotice clasificate de la cele mai bune la cele mai bune.

1. Nymphomaniac (2013)

Nymphomaniac prezinta povestea unei femei care a avut, de-a lungul vietii sale, numeroase aventuri erotice. Regizat de Lars von Trier, acest film isi imparte povestea in doua parti si exploreaza intreaga viata a protagonistei, Joe, care e interpretata de Charlotte Gainsbourg. De-a lungul povestii, eroina se confrunta cu judecata, iubire, epuizare si nevoia de a continua aventurile erotice. Indrazneti sa experimentati aventurile ei!

Scena memorabila

Sase barbati isi asteapta randul spre a deveni victimele erotice ale povestii, anticipandu-si destinul cu nerabdare. Nici nu banuiesc cat de periculoasa si tentanta poate fi eroanta.

2. Basic Instinct (1992)

Basic Instinct este unul dintre cele mai celebre si controversate filme erotice ale tuturor timpurilor. Fiind regizat de Paul Verhoeven, filmul prezinta conflictele dintre o femeie frumoasa si seducatoare (interpretata de Sharon Stone) care este suspectata de crima si un detectiv (interpretat de Michael Douglas) care incearca sa elucideze misterul.

Scene memorabile

  • Scena faimoasa in care Catherine, personajul interpretat de Sharon Stone, isi arata partea intimei.
  • Scena obsesiei lui Michael Douglas, in care el incepe sa se simta atras de suspecta de care ancheteaza, in ciuda logicului.
  • Scenele erotice si hotarate intre Catherine si detectivul, care isi unesc astfel dorintele si pericolele.

3. Blue is the Warmest Color (2013)

Blue is the Warmest Color este un film frantuzesc regizat de Abdellatif Kechiche. Premiat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes, filmul prezinta povestea de dragoste emotionala si pasionala dintre doua adolescente, Adele si Emma (interpretate de ​Adele Exarchopoulos si Lea Seydoux).

Scene memorabile

  • Prima intalnire intamplatoare dintre cele doua protagoniste, pe strada, intrerupta si completa de momentul de atractie inexplicabila.
  • Marea scena de dragoste intre Adele si Emma care dureaza aproximativ 10 minute si care a fost descrisa ca fiind atat de intens proportionat incat unii spectatori au avut impresia ca au fost martori la ceva real, nu la un film.
  • Momentul de mare confuzie si neliniste cand Adele isi da seama ca iubirea dintre ele nu mai este suficienta pentru Emma.

4. Eyes Wide Shut (1999)

Regizat de marele regizor Stanley Kubrick si cu Tom Cruise si Nicole Kidman in rolurile principale, Eyes Wide Shut exploreaza relatiile, fanteziile si confuziile conjugale ale unui cuplu ciudat. Filmul descrie povestea unui doctor, interpretat de Tom Cruise, care porniste intr-o calatorie erotica si onirica dupa ce sotia sa ii dezvaluie experientele lor sexuale de iertare.

Scene memorabile

  • Scena in care sotia marturiseste experientele ei sexuale
  • Orgia misterioasa si mascata finala si petrecerea in care doctorul navigheaza cu ochi larg deschisi, de unde si titlul filmului
  • Scenele care creeaza tensiune si suspans erotic, cum ar fi episodul in care Tom Cruise intra intr-un magazin de costume si intalneste o nestemata draguta

Indiferent de genul de filme pe care il preferati, este greu sa nu apreciem calitatea acestor filme erotice, in special atunci cand sunt atat de captivante si bine realizate. Urari placute de vizionare si inspiratie in picantofilmele erotice de pe SkyShowtime!